| | Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 17.10.10 14:00 | |
| Münasip bir yerinize kına yakın...07 Ekim 2010 Pazartesi Bir tecavüz sahnesi ki günlerce ekranlarda döndürüldü.Ballandırıla ballandırıla anlatıldı...O gün ekran başına milleti oturtmak için tellallar çıkarıldı...Cümle alem oturdu topluca tecavüzü izledi...Tadını çıkara çıkara......Çoluk, çocuk çekirdek çitleye çitleye...Bir tecavüz sahnesi ki...Kaçıranlar için sanal alemde milyonlarca kez tekrarı yapıldı...Ve gerçek hayat...Üç genç...Tıpkı o sahnedeki gibi...Tıpkı o yaşlarda...Tıpkı o kız gibi evlenmeye hazırlanan...Üstünü üstlük zihinsel engelli olan bir kızın üzerinde...Tıpkı o tevcavüz sahnesini denedi.Aydın'da yaşandı iliklerimize kadar ürperten olay.Adı Fatmagül değildi...Gazetelere yansıyanı ile sadece S.Ç.16 yaşında...Zihinsel engelli...Evlilik hazırlıkları yapıyordu.Annesi ile babası büyük bir kavgaya tutuştu.S.Ç. durduramayınca kavgayı, 300 metre uzaktaki karakola yardım istemeye gitmek için yola çıktı.Önünü yaşları 19, 21 ve 23 yaşında üç genç kesti.Genç kızı bir okula soktular.Ağzını bantlayıp saatlerce tecavüz ettiler.Yetinmediler...Dizideki gibi bir ormanlık alana götürdüler hava kararınca...Sabaha hem dövdüler hem tecavüz ettiler...MÜNASİP BİR YERİNİZE KINA YAKIN!Tecavüzü meziyet gibi sunan dizi yönetimini tebrik ediyoruz...Günlerce bunun reklamını yapanları...Ve ayrıca Kanal D yönetimini kutluyoruz...Artık tecavüz sahneniz gördüğünüz gibi artık gerçek hayatta taklit ediliyor...Ne büyük başarı değil mi?Övünün!Gururlanın!Biz ne gösterirsek onu yapıyor bu halk diye sevinin...Hakkınızdır...Bu tecavüz sizin eseriniz çünkü...Münasip bir yerinize kına yakın! |
|
 | |
pink_qirL Özel Üye

Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak...
Lakap: DamLa
Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 17.10.10 21:18 | |
| Dizilerde gördükleri iyi şeyler özendiri olmuyo da bu mu oluyo ya. Bence bu terbiyesizliği yapıp diziyi bahane olarak gören insan demeye dilimin varmadığı hayvan demeye bile layık bulamadığım kişiler yüzünden dzileri suçlu göstermeye kalkmayın. İnsan olun bir diziden etkilenmeyin.. tam aksine ders alın.. |
|
 | |
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 18.10.10 22:22 | |
| | pink_qirL demiş ki: | | Dizilerde gördükleri iyi şeyler özendiri olmuyo da bu mu oluyo ya. Bence bu terbiyesizliği yapıp diziyi bahane olarak gören insan demeye dilimin varmadığı hayvan demeye bile layık bulamadığım kişiler yüzünden dzileri suçlu göstermeye kalkmayın. İnsan olun bir diziden etkilenmeyin.. tam aksine ders alın.. |
Arkadaşım...Bir Kere Böyle Dizi Yapmaları ve Bu Tür Saçma ve Ahlaksız Senaryo Yapmaları Onları En Başta Suçlu Yapıyor...Bu Durumdayken Dizileri Suçlamayın Diyemezsin ! ! |
|
 | |
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
 | |
pink_qirL Özel Üye

Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 19.10.10 23:04 | |
| tabi yaa kurtlar vadisini izlerken sorun yok ama bu tür dizilerde sorun var öylemi bi kıza dört erkeğin tecavüz etmesiyle alay eden ülkede olan tüm tecavüzlerden bu diziyi sorumlu tutmak mantıklımı sence ? bu diziden önce sanki ülkemizde hiç tecavüz olmuyodu dimi ? begenmiyosan izlemezsin maşallah o sahne izlenmiş anlatılıyo bide o tecavüzden sorumlu tutuluyo süper yaaa olaya bak |
|
 | |
YoL GeZeR Yıldız Üye

Hobileri: Motor sporları
Lakap: Etap Hayvanı...
Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı 
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 21.10.10 20:58 | |
| ahaha harbiden fatmagülün sucu ne oldu şimdi  diziden pay cıkartarak bunu gösterenler harbi geri zekalılar  tecavüz etmek için şimdi o 3 genc yada diğerleri bu filimin cekilmesini ve o sahneleri defalarca izlemeyi mi beklemişler  pozisyon öğrenmek için falan mı yoksa  neyse işin b...ku çıkmadan toparlayayım dizileri beğenmiyorsan izlemeyeceksin diğer kişilerde (bunu bu şekilde yayınlayıp ta sunduğun kişiler bizler ve diğerleri) bunun kötü oldugunu biliyorsa izler pay çıkartmaya calışmaz izler kafasında kurgular ve oynar elalemin sucunu üstlenip türk dizisini izlemeyi bırakmalarını önermek sana bana ona buna da kalmadı adaş bunu değil türkiye de bu filmden çok her bölümü izlenme rekorları kıran spartacus filmini neden bu şekilde yayınlamıyorsun mesela her bölümde elbet bi kadın yatakta bitiyo  bunu araştır adaş bunu bizlere savun  |
|
 | |
pink_qirL Özel Üye

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 03.11.10 15:26 | |
| Yabancı bi çok dizi izliyorum ve hepsinde mutlaka bu şekilde sahneler oluyo ama daha bu şekilde bi olay duymadım cahil cahil konuşmayı bırakın Allah aşkına yaaa yaparlar yaparlar diziyi izledik özendik bu şekilde bi mantık mı olur yaa anlayamıyorum bu tür düşünen insanları aklın yok mu senin kullanmayı bileceksin kardeşim o zaman delirtiyolar beni kafanı kullan izleme madem bu tür diziyi özenmezsin kimseye de tecavüz etmezsin .....Meyve veren ağaç taşlanır bizim ülkemizde zaten............ |
|
 | |
|Miss|RoCk|2008| Aktif Üye

Hobileri: RoCk
Lakap: RoCk|Meltem
Kişisel ileti: bİR gÜN hErkeZ RoCk cu OlucAk xD
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 04.12.10 1:16 | |
| Haklısın böle seviyesiz diziler kaldırılmalı ama gözlerini öle bi para bürümüşki taki kaybedince ellerinden öle anlarlar. |
|
 | |
pink_qirL Özel Üye

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! 24.12.10 18:46 | |
| bunun seviyesizlikle alakası yok tecavüz edip bu diziye atıyolar suçu var mı böyle bi saçmalık yaaa beğenmiyosan izlemezsin olay bu kadar basit |
|
 | |
| | Siz Fatmagül'ü İzlemeye Devam Edin TÜRKİYE'M ! | |
|