| | Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
YaZYaGmUrU

Hobileri: Müzik, forum, fotograf, one tree hill
Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
 | |
YoL GeZeR Yıldız Üye

Hobileri: Motor sporları
Lakap: Etap Hayvanı...
Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı 
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 10.07.10 23:19 | |
| Resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektim hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser bu bahçelerde kaç çiçek sulandı kaç çiçek sarardı adını aldı tüm yaşamlar her hayatta bin diken var bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine, duydu kulağım vardı yaşamım komalı ezgilerine çakıllı RAP yolunda bohçasıyla Sagopa K. izdihamda yakıcı tüm ışınlar beynim ortasında ateşi Külle bezenip gülle kandırıldı tüm hayallerim ve sen seyirci zoraki tehşir sahnesinde kör ebe ve rahibeydi gün yüzüm harabey gül yüzümterane hep hüzün gazabı her üzüm kederdi tüm çözüm gözüm seyire kaldı yok misafirim tekilim tek tabanca yoluma dökerim suyumu ilerlerim sudan sebeple kavga çıkaran insanoğlu aklı yordu kötüye iyiyi yetime terk ettik akibetime zerk ettik sefile yol verdik keklik avına çıktık sanki avcılarda bizdik avlar ortasında avlanan da istemenli etme kalbini nedeni ne nevaleler havale komada ezgiler ve intaharda tüm kadercil yazgılar ki evcil arzularını nesili dikene durmuş şiirbazın satırı donmuş Resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla, neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla, külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektin hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser |
|
 | |
mcc

Hobileri: basketbol oynamak,masa tenisi oynamak,müsik dinlemek..
Lakap: shezofren
Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 11.07.10 11:55 | |
| dün hayat durdu benim için sanki bugün herşey farklı sanki bu ev benim değil bu nefes bana zararlı alışmaya çalışmak diye bişey yok alışmak zorundayım üzülmemek diye bişey yok üzülmem gerek severek unutmak olur işmi bilerek uçuruma önden atlanırmı ki kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz boş bırakıcam yerini hep bomboş |
|
 | |
ByGoLge Yıldız Üye

Hobileri: En Sevgiliye Yürekten Sözler Yazmak.
Lakap: Suskun Şair
Kişisel ileti: Bir Çok Giden Memnun Ki Yerinden..[!]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 15.07.10 19:18 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gel Ellerimi tut diyemem yusuf'um yusuf'um.. Gözlerinin içine bakamam yusuf'um yusuf'um. Gönlüme düştü ahh.. Bir imkansız a$k ! |
|
 | |
mcc

Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 19.07.10 13:09 | |
| Sanki gönlüm boş yere yanmış külleri savrulmuş Bıraktığın acılar öyle böyle değil çifte kavrulmuş
Bir bilse insan neden niye Ayrılıkta gerek var mı teselliye? Er geç anlar gönül hasret aşktan hediye
Gönül ağlar belki karalar bağlar Bundan kime ne Dengini yine kendisi sağlar Bakar olana bitene
Sanki gönlüm boş yere yanmış külleri savrulmuş Bıraktığın acılar öyle böyle değil çifte kavrulmuş |
|
 | |
pink_qirL Özel Üye

Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak...
Lakap: DamLa
Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 13.08.10 14:55 | |
| SUSMA,ACI SÖZLERİ SAKLAMA BENDEN ÜZÜLMEM KORKMA ÖĞRENDİM ZATEN GERÇEĞİ SENDEN DUYMAK İSTEDİM SADECE DURMA CANIN İSTİYORSA GİT DARILMAM KARARINI VERMİŞSİN HANGİ GÜÇ YETER Kİ ENGEL OLMAYA SANA SEN BAKMA BENİM AĞLADIĞIMA SUÇLUYUM GÜVENDİM BU OLANLAR BANA CEZA
BİR AN OLSUN AŞKINDAN ŞÜPHE ETMEDİM İHANETİ AKLIMA GETİRMEDİM SÖYLE KAÇ BEDENDE AŞKIMI LEKELEDİN NASIL YAKTIN İÇİMİ BENİ HAKETMEDİN |
|
 | |
YaZYaGmUrU

Hobileri: Müzik, forum, fotograf, one tree hill
Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 14.08.10 12:15 | |
| Dibe Vurdum Bu Soğuk Geceler senden Sonra Yarim Oldu Yaram Oldu Acım Oldu Yaşım Oldu Aşk Diye Kurduğum Heceler Düğüm Oldu Yalan Oldu Zehir Oldu Zıkkım Oldu Yine Sustu
Yazacaktım İki Satır İster kitap Oldu Oyun Oldu Film Oldu Günü Doldu Bekledim Ha Geldi Gelecek Şans Dönecek Bana Gülecek Yalan Oldu Yılan Oldu Yaram Oldu
Kadere mi Çatcaz Şimdi Ne Yalnız mı Yatcaz Şimdi Tenine Dokunmadan Nefesini Duymadan Yalnız Yaşlancaz Şimdi Kederle Gamla Evli Ben Sana Doymadan Sen Aşka Uyanmadan
Beni Seviyor O Beni Seviyor Ama Haberi yok Canımı Sıkıyor Beni Seviyor O Beni Seviyor Ama Ruhu Yok Canımı Yakıyor..  Aşk bitti ♥ |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 14.08.10 16:06 | |
| Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken O yeşil gözlerinde ben yoktum
Seni ilk gördüğümde yok oldum yalan oldum Baktım gözlerine ah o anda talan oldum Sona kalan oldum
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum
Yine kayıp bir yazdı ellerin bembeyazdı Baktım gözlerine ah onda seni yazdı Sadece seni yazdı
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken Çok istedim yanımda sen yoktun Yıllar binler olmuş adaletin kaybolmuş O yeşil gözlerinde ben yoktum
Mevsimler geçerken O yeşil gözlerinde ben yoktum |
|
 | |
YoL GeZeR Yıldız Üye

Hobileri: Motor sporları
Lakap: Etap Hayvanı...
Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı 
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 21.08.10 11:46 | |
| Yanlızlıktan unutuldu benim adım,
siz üzülmeyin ben alışığım,
kedim bile uğramazken evime,
çift kişilik yatak benim neyime?
Dört işlemden ibaret
parmak hesabıyla bütün hayatım
eksildikçe saatler ömrümden artıyor
gelecek telaşım
anlattıkça bölmüşüm umutlarımı
duvarlara çarpa çarpa
Uyandım
Saat üç, dört, beş
bana hiç farketmez
ne zaman çalınsa kalbim
derler ki bir arkadaşa bakıpta çıkacaktık
kalan umutlarımdan birini seçip
hepsini hepsini hep kaybettim
şimdi kendimden geri
ne kaldı ne kaldı
kimseler duymadı sadece duvarlar ağladı
düşün düşün hep bir sonraki adımı
bu yüzden unuttum ben yaşamayı
peşin peşin söyledim lafımı
acımadan kannattılar yaralarımı
Dört işlemden ibaret
parmak hesabıyla bütün hayatım
eksildikçe saatler ömrümden artıyor
gelecek telaşım
anlattıkça bölmüşüm umutlarımı
duvarlara çarpa çarpa
Uyandım
Saat üç, dört, beş
bana hiç farketmez
ne zaman çalınsa kalbim
şimdi kendimden geri
ne kaldı ne kaldı
Saat üç, dört, beş
bana hiç farketmez
ne zaman çalınsa kalbim
şimdi kendimden geri
ah ne kaldı ne kaldı
Uyandım
Saat üç, saat dört, saat beş
bana hiç farketmez
ne zaman çalınsa kalbim
şimdi kendimden geri
ne kaldı ne kaldı
kimseler duymadı sadece duvarlar ağladı |
|
 | |
mcc

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 28.08.10 0:56 | |
| Hep Sevqine inanDım, YaLanLarına Kandım.. SevqiN qeRcektir Sandımm Hayatımı adadım . .
Sen KimSin neSin SöyLee ßenm Dünyamda yeRin ne ? DiLerim Allah'tan Sen soL yeRime..
Ümit Verip AldatanSın.. Beni oRtada koyaNsın, İnanKi Sende YanacaKsn YaLan aşkLara kaNacaksın..
Sen KimSin neSin SöyLee ßenm Dünyamda yeRin ne ? DiLerim Allah'tan Sen soL yeRime..
|
|
 | |
| | Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz | |
|