Kayıt tarihi: 06/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1456 Yaş: 24 Nerden: İspanya Hobileri: Motor sporları Lakap: Etap Hayvanı... Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 27.10.07 7:22
bir olsun gönlünde bir olmasanda
bir olsun gönlünde bir olmasaaanda bir
yine geldim kör gün niye ötüsün bülbüller
içim acır gündüzler yakaaar yine geldim kör gün niye ötüsün bülbüller
içim acır gündüzler yaaakaarr
bir olsun gönlünde bir olmasaaanda
bir olsun gönlünde bir olmasaanda bir...
yine geldi kör güller niye ötüsün bülbüller içim acır gündüzlerr yaakaarr
Hayko Çepkin _ Melekler..
ALONE_DARK Aktif Üye
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 29.10.07 16:41
Kayıt tarihi: 23/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1812 Yaş: 21 Nerden: Bolu Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak... Lakap: DamLa Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color] Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 29.10.07 18:31
seninle yeni bir baslangıc yaptıgımı sanmıstım yanılmısım yanılmısım oysa sen gecmisimin acı bir tekrarıymıssın yanılmısım yanılmısım
savrulsada kalbimin sana ihtiyacı yok zaman denilen yol benim için cabuk geciyor
gercekten sevmediysen kaderimi bilmediysen biraz üzülmediysen cek git
konusma sus yorulma tanrıdan medet umma yavas yavas git artık ardına bakma
ALONE_DARK Aktif Üye
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 01.12.07 3:08
Güşüşlerim vardı benim ben kimim ben nerdeyim tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim. Yine sen bırak beni unut gittin biyerde.
KaSweT Aktif Üye
Kayıt tarihi: 05/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 445 Yaş: 16 Nerden: istanbuL.! Hobileri: Kavga çkarmak xD Lakap: cadı =/ Kişisel ileti: Ben acıyı tattım, kanına karıştım.. Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 01.12.07 19:14
birr ben güLemiyorumm
neden biLemiyorummm
herşey bomboşş yaLaaaaaann
birr senn çekip gittinnn
biLsemm sewermiydimm
dostum oLdu hüsraaaaaaaann
ws ws.
StiLoO Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 24/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1408 Yaş: 26 Nerden: iStanBuL Hobileri: ---- Lakap: İSaaC Kişisel ileti: ......... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 01.12.07 22:35
..................... KayboLuyOr DeRkeN SeSim hER BuLuTa KarıŞıyoR NeFeSim HOş oLsaDa YiNe dE DeNeRim AğLaRıM hEr YaĞmuRa YaĞaRsıN DiYe BeKLeRim... .................. DoMiNaTioN... K...K...Sago K... DoMiNatiOn... RAp in RoCk.. LoVe In HaTe ..............
HaDi KaStıR....
SesSin GöKyüZünDe KayBoLan Bir aŞkTı BeNim iÇin.. Ve yaDiGar Bi Sen BiRde BenDim HeDiYe KenDime.. vE ÇaBaLaDım Ki YıLLar eLLeRimDe... KuLakLarıMı TıKaDıM YaĞmuRun hEr DamLaSınDa HüZne boĞuLan OLDum.. SoĞuK KaLBim Buz GiBi.... TuzLa BuZLa OLSa GüVeNin MaNeViyaTı TaŞ GiBi... YaraTTıĞım eSerLeRin SoMurTan iLk BaKışLarınDa TaNrI'nıN aDaLeTi... GöZLeRiMin öNü GüL BaHÇeSi.. KaLbiM ÇöLde KuM PrEnSi...
............................
SaGoPa KaJmeR Ft. DaMiNaTioN..YaĞMuR..
ALONE_DARK Aktif Üye
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 01.12.07 23:07
Sensizim ben bu diyarda Tekbaşıma bu dağlarda Viraneyim aveareyim Delice seven benim. Karanlığın Sesi.
StiLoO Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 24/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1408 Yaş: 26 Nerden: iStanBuL Hobileri: ---- Lakap: İSaaC Kişisel ileti: ......... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 03.12.07 1:24
sOn güL iYi GüL HaDi KahPe GüL YüZüMe BaKtA KoNuŞ Sen YaRıM SanDöviÇ iRaDeNin SıNıRı TraVesTiyE DenK HoŞt!!! KaLiTeNin HaSı Bu HaSıMı SeN OLan PuŞt KaŞınıR SeNin GiBi Bir ÇoĞu VeRiLir DeRs KaKıLır BaŞıMa NiYe ÇüNkÜ BeNiM EVin DeLiSi AkıL BaŞa GeLmeZ ÇüNkü Bu BaNa TerS SaKıNdıkÇa GeLdi DerT BeLki BuDa BiTer ÖneMi NeKi SeNin iÇin BoŞveR YoLuMu KeS KeSeBiLir Sen GüCüN YeTeR iSe BuRaDayıM GeL ÇüÇüNü KeSeRim aMa KaFaNı GeÇeRim ES SeN HaLeP iŞi GiBi PiŞtiN LaN eT HaDi PeS......
CeZa - aCı BiBeR
YoL GeZeR Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 06/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1456 Yaş: 24 Nerden: İspanya Hobileri: Motor sporları Lakap: Etap Hayvanı... Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 03.12.07 10:27
Emre Aydın >>> Git
StiLoO Yıldız Üye
Konu: Geri: Şu Anda Dinlediğin Müziğin Sözlerini Yaz 07.12.07 23:10
KnOW ThaT We'LL StiLL HaVe EaCh OtHeR YoU cAn StanD uNDeR MY UmBReLLa :yağmur: yOu CaN StaNd uNdeR mY UmBReLLa