| | | Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri | |
| |
| Yazar | Mesaj |
|---|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 21:57 | |
| MİKROP Kime soruyorum ayrılırken Aramıza girip ağlaşıyorlar Tanıyamıyorum dostlarımı Biziçöpe atıp anlaşıyorlar Seviyorsun her önüne geleni Arıyorsun değerini bileni Bu zamanda tabiata Güvenip işe başlanmaz
Gidiyorsun iki kapı öteye Dönüyorsun bir acı bir köleye Güvenirsen her önüne gelene Yüzün aklanmaz
Sana bir önerim olacak hayatından mikropları at.. Uçanda görür aşkı yok edeni Efendi gibi haddini bileni Görünce gözüm aşkı hakedeni Öpesim geliyor..
Zavallı değil haysiyet olanı İçinde yüce şahsiyet olanı Görünce gözüm aşka yok olanı Coşasım geliyor....
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 21:58 | |
| LOŞ Sarhoşum gelme
içtim mayhoşum gelme
Kalpte ateş söndürdüm
Hep loşum gelme
Acıları birbir yalan
Ben ondan ucuz kurtuldum
Halbuki çok gencim yalan
Ta beynimden uydurdum
Toz şeker olsun yerim
Ben gönlümden zenginim
İsme nolur güven
Ta alt yapıdan sezginim
Bol sulu aşktan hoş kafam
koy nargile olsun kafam
Tavşan kanı demle şu çayı
tak ortasına yarım ayı
Sarhoşum gelme
içtim mayhoşum gelme
Kalpte ateş söndürdüm
Hep loşum gelme
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 21:59 | |
| POŞET Ben ne sana taparım Ne seni ararım, ne trip atarım. Sen ne beni oyala Ne omuz ovala, işime bakarım...
Ben o nazı çekemem Günaha giremem, kötü söz edemem. Aşk bu kızılötesi yaralı müzesi Hareket edemem...
Acılarım heveste, güneş açar aheste Bir kapalı kafesteyim. Topu topu bir deste, ara sıra bir besle İki nota bir besteyim...
Seni çöpe atacağım poşete yazık! Bir sigara yakacağım ateşe yazık!
Aşk gidene acımak mı ? Bu yükü taşımak mı ? Yarayı kaşımak mı ?
Sor iyisi çıkacak mı ? İçime akacak mı ? Ve güneş açacak mı ?
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:02 | |
| ZEHİR Kuru ama zehir içimiz Anılarım var acılarım var Dile kolay dile kolay zor Dışarıdan bak içeri girme
Basit olay basit olay Yakası geldi kaçası geldi Kafa bozuk kafa bozuk Nereye vardı nereyi onardı
Gezip tozup gezip tozup Bu gece rahatlık çok sayende Sevişemem açlık çok alemde Yüreğe ilaç verdim geçer acısı
Git uyu rahatlık çok Hayat acı yarınımıza özletme Çiçek açıp yakınımıza bekletme Topu topu huzur üfle
Sana uzak olanımıza En acılı kalanımıza
Unut ama bana bi sözün var Duru ama dolu yaşadık biz Sebebini bırak hırsım var Nehir ama zehir içimiz
Unut ama bana bi sözün var Duru ama dolu yaşadık biz Sebebini bırak hırsım var Kuru ama zehir içimiz
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:03 | |
| HAKSIZLIK Deli günler geldi geçti, Çok yoruldum ağlamaktan, En azından ağlatıyorsun, Haber aldım gökyüzünden, Yağacakmış kar bu hafta,
En azından yaklaşıyorsun, Ayrıldık kime hesap sorsam bilmiyor, Yeni bir aşk buldum bilmiyor,
İçime taht kurdun gidemiyorsun, Haksızlık yakalandım artık aşka, Tasalandı derdi başka,
Beni üzmek en derinden, Aşkımdın ne güzeldin eski çağda, Ne büyüktü tutkun ayda, Çıkacak bu kalp yerinden..
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:04 | |
| YEŞİL SU
O derin yeşil su gözleri batsın Ya da ben... Beni kaybeden vicdansız utansın Bir ömür peşinde pervane gibi bu beden Beni sevmeyen o kalpsiz utansın...
(Ayrılmayalım)
Seni kaybetmeyi ne çok istedim ama yüreğim vermez Bu acım kadar hiçbirşey büyük olamaz ama git gide kayboluyor Bir adım bana gel ya da kendine git ama sussun bu beden İnsan boş yere felsefe yapmayı ne çok seviyor
Yeni farkettim ama kaç seneden beri bir güzel anım yok Git gel boşa dön yeniden başa dön buna fazla zamanım yok Bir adım geliver yeniden gülüver bana kelimeler coşsun Ben sabrederim ama sen sevgi kadar isyan dolusun
O derin yeşil su gözleri batsın Ya da ben... Beni kaybeden vicdansız utansın Bir ömür peşinde pervane gibi bu beden Beni sevmeyen o kalpsiz utansın...
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:06 | |
| SANIRIM Sanırım, sanırım, sanırım ayrılık vakti
Çabuk oldu, kolay oldu, sanırım herşey geri tepti
Dolaşamam acıdan üzüle üzüle
Baktım hayat acımış yüzüme gözüme
Artık gerisi kolay dayanabilirim
Sensiz aşkın edepsizine
Sanırım, sanırım, sanırım ayrılık vakti
Çabuk oldu, kolay oldu, sanırım herşey geri tepti
Dolaşamam acıdan üzüle üzüle
Baktım hayat acımış yüzüme gözüme
Artık gerisi kolay dayanabilirim
Sensiz aşkın edepsizine
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:07 | |
| ÜZGÜNÜM
Sen ayrildin Sen kaybetdin Nasil soylerler bilirsin, Ayrildik
Senin ben kalbini sevdim Benden ayrilsanda oyle Sensiz olamam demistin Ayrildik
Nasil beni kaybetmeyi goze aldin?
Uzgunum hayatim Sana her seyimi verdim Artik mutlu olmak istiyorum Yoluma cikma yeter Kalbimi parca parca ettin sen
Söz: Serdar Ortac Müzik: Suat Aydogan
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:08 | |
| İŞİM OLMAZ İşim olmaz hiç Allahtan korkmayan aciz insanla, İşim olmaz aşk üzerinde uğraşan ilim irfanla, Kanamaktaydım aramaktaydım yüce aşkın yüzünü, Sana kalsaydım tutanaktaydım boşamaktan hüzünü,
Hayat açasın önüm tutmuyor kollarım, Niye yaşasın ölümü kimsesiz kulların, Aşk ne buzlar eritir kimse görmüyor, En yüce duygudan yerim kimse bilmiyor,
İşim olmaz bendende güzeli yok, İşim olmaz benden de güzeli yok, İşim olmaz hiç hiç işim olmaz hiç, Bu bakımdan benden çok üzeni yok, Üzen olmaz Hİç, hiç üzen olmaz hiç,
 Aşk bitti ♥ |
|  | | YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri 06.07.10 22:09 | |
| GÜLÜN RENGİ Buralarda sensiz olmak çok zor, Bir tek şey için katlanılır dönüşünün olması, Pekde gerçekçi değil ama bana nasipmiş solması,
Karşıma çıktın senden, Senle her şeyden zevk aldım, Gül kokar güldüğü yerden, Ben gülün rengine kök saldım,
Varlığın her şeyi çözdü, Yokluğun derde keder gündü, Öyle bir aşk arıyordum, Bulduğum yerde yüzüm güldü,
Buralarda sensiz olmak çok zor
Zormu acımı kalbime gömmek, Zormu kaderi anlayabilmek, Zormu delice gözyaşı dökmek, Zormu yaradı ellere kalbim,
Yokmu bana masal gibi gelecek, Yokmu önüme diz çöküp ölecek, Yokmu yinemi gözyaşı kaldım, Yokmu acılı günlere talim,
Karşıma çıktın senden, Senle her şeyden zevk aldım, Gül kokar güldüğü yerden, Ben gülün rengine kök saldım,
Varlığın her şeyi çözdü, Yokluğun derde keder gündü, Öyle bir aşk arıyordum, Bulduğum yerde yüzüm güldü,
Beni bile bile üzdün çok, Ben acımı kalbime gömdüm, Elini tutmayı sevdim çok, Başımı kaç kere kuma gömdüm,
Sana bir kuru aşkım var, Gelip onu al yakınımdan, Ya benim gibi mutsuz gez, Yada zevk al acılardan,
Varlığın her şeyi çözdü, Yokluğun derde keder gündü Öyle bir aşk arıyordum Bulduğum yerde yüzüm güldü.
 Aşk bitti ♥ |
|  | | | | Serdar Ortaç Kara Kedi Albümü Şarkı Sözleri | |
|
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |