ıllılı.ıl.lı.. Yaz Yağmuru Forum ..ıl.lı.ıllılı

.•° | www.Yazyagmuru.biz | www.Yazyagmuru.net © °•.

PortaLPortaL  AnasayfaAnasayfa  Son Gönderilen MesajlarSon Gönderilen Mesajlar  Üye ListesiÜye Listesi  AramaArama  GaleriGaleri  TakvimTakvim  SSSSSS  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Similar topics
  • » Lisede kullanılan lakaplar(öğrenci,öğretmen)
  • » Turkcell >> Kampuscell - MobilÖğrenci karşılaştırması

• Paylaş | 

Kız Öğrenci Öğretmenin Kucağında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
    YazarMesaj
    YaZYaGmUrU

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 17/09/07
    Cinsiyet Cinsiyet: Kadın
    Zodyak Zodyak: Boğa Sıçan
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 7271
    Yaş Yaş: 28
    Kişisel ileti Kişisel ileti: . . .
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Kız Öğrenci Öğretmenin Kucağında   07.05.10 0:13

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Gün geçmiyor ki bir rezalet haberi daha çıkmasın.. Yer bu kez Kayseri'de !

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Ahmet Baldöktü Yatılı İlköğretim Okulu'nda[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> iki öğretmenin kız öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu iddia ediliyor. İddiaların nedeni ise ortaya çıkan gizli görüntüler..

Görüntülerde kız öğrenci öğretmenin kucağında oturuyor. Öğretmenin kız öğrenciyi elinden tutarak kendisine çektiği ve sarılarak öptüğü görülüyor. Skandal Nisan ayında Milli Eğitim Bakanlığı'na gönderilen imzasız bir dilekçe ile ortaya çıktı.

GİZLİ KAMERA DOLABIN İÇİNDE

Görüntülerin[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> öğrenciler tarafından sınıf içerisinde bulunan dolabın içerisine gizlenen bir kamera ile kaydedildiği belirtildi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA İMZASIZ İHBAR

Görüntülerin çekilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce bir ihbar mektubu yazıldı. Bu yazılan ihbar mektubunun ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihbarın incelenmesi için müfettiş Kayseri'ye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDILAR

Yapılan soruşturmanın ardından bahse konu okulda idareci görevinde olan okul müdürü N.S.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> müdür yardımcısı O.K. ve tacizci olduğu ileri sürülen R.E. ile İ.K.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> öğrenci M.D. öğretmenler ve idareciler görevden
    uzaklaştırıldı.

İNTİHARA KALKIŞTILAR

Cinsel tacizlerin ardından okulda kalan öğrencilerin psikolojilerinin bozulduğu ileri sürüldü. Yatakhanede kalırken[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> cinsel tacize maruz kalan ve aynı anda bol miktarda ilaç içerek intihara kalkışan 2 kız öğrencinin gizli saklı olarak Kayseri'de özel bir hastanede tedavi altına alındığı iddia edildi.

ÖĞRENCİLER İÇİN RESMİ KAYIT TUTULMADI

Mideleri yıkanan ve tacize uğradıkları ileri sürülen öğrenciler hakkında hiçbir şekilde resmi kayıt tutulmadığı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> olayın okul idarecileri tarafından saklandığı iddia edildi.

SAVCILIK 20 KİŞİNİN İFADESİNİ ALDI

Kayseri'de incelemelerde bulunan müfettişlerin raporları doğrultusunda bahse konu okulda İdarecilik görevinde bulunan bir okul müdürü[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> müdür yardımcısı ve iki öğretmen açığa alınırken olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nın bugüne kadar 20'ye yakın kişinin ifadesini aldığı tahmin ediliyor. Öğretmen olayın ortaya çıkmasından sonra kayıplara karıştı. Yetkililer[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> olayın yargıda olduğunu belirterek[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> açıklama yapmadı.

İŞTE O KARELER..

Aşk bitti
    http://www.SerdarOrtac.biz
    1@UR

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 19/09/07
    Cinsiyet Cinsiyet: Erkek
    Zodyak Zodyak: Oğlak Horoz
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 6793
    Yaş Yaş: 30
    Nerden Nerden: YıKıK KeNtLi
    Hobileri Hobileri: YOQ
    Lakap Lakap: 10uR
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: Kız Öğrenci Öğretmenin Kucağında   07.05.10 19:13

Yazık ya kime güvenip çocuklarımızı emanet etcez Sad
    Tabi istisnalar kaideyi bozmaz Sad

YoL GeZeR
    Yıldız Üye
    Yıldız Üye

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 06/10/07
    Zodyak Zodyak: Kova Kedi
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 1456
    Yaş Yaş: 24
    Nerden Nerden: İspanya
    Hobileri Hobileri: Motor sporları
    Lakap Lakap: Etap Hayvanı...
    Kişisel ileti Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Smile
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: Kız Öğrenci Öğretmenin Kucağında   07.05.10 23:51

1 deli kuyuya taş atmış akıllılar çıkartamamış onun gibi kendini akıllı sanan ultra geri zekalı bi tip kendi cinsel egolarını tatmin etmek için bunu yapıyor daha sonra ortalık kıyameti pislik götürüyor neden 1 tane şerefsizin yaptıgı olay öğrenci ve öğretmen olarak nitelendiriliyor şimdi öğretmenleri belliyeceksiniz ki sapıklar hepsi kızları kucaklarına alıyolar keyif yapıyorlar ''nasıl güvenipte teslim edicez istisna vs vs'' gibi yorumlara sahne oluyor sen okulunu öğretmenini iyi takip etmessen kaçınılmaz gerçek varsa ortaya cıkar demek o kız biraz yetim kalmışlardan biri gözüne kestirmiş denyo ve icraata gecmiş önce anne baba eğitimi sonra okul eğitimi sonra bilinçli haber okuyucusu olma böyle değil yani ne olacak ismi verilecek olan şaati bilmene görevi başında inselliğinden doalyı bilemne oldu hem KIZ öğrenciler kendilerini iyi hissedecekler hem aileleri türkiyde 4-5 senedir baba beni okula gönder kampanyası düzenleniyor kız öğrenciler için bu haberden sonra kızını göndermeyen cahil aile cahil kalacak kızını kurtardım sanacak ama daha 18 ine gelmeden kocaya vericek bilincli olalım mademki ben ne yapıcam ilerde çocugum oldugunda nasıl güvenicem die dert edip kafanı kaşımak yerine takipci bilir kişi olucaksın saygılar...
    1@UR

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 19/09/07
    Zodyak Zodyak: Oğlak Horoz
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 6793
    Yaş Yaş: 30
    Nerden Nerden: YıKıK KeNtLi
    Hobileri Hobileri: YOQ
    Lakap Lakap: 10uR
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: Kız Öğrenci Öğretmenin Kucağında   08.05.10 10:53

Bu ara bu tarz haberler çoğaldı diye o yorumu yaptım yolgezer. Sivasta yaşananları haberlerde izlemişsindir mesela...

Bende ajdarı meslekten men edilmesini istiom mesela... Sİnek küçüktür ama miğde bulandırır...

Kız Öğrenci Öğretmenin Kucağında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
    1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
    » Daynet (Öğretmen Öğrenci) Programı
    » AÖF Bürolarının Verdiği Hizmetler