ıllılı.ıl.lı.. Yaz Yağmuru Forum ..ıl.lı.ıllılı

.•° | www.Yazyagmuru.biz | www.Yazyagmuru.net © °•.

PortaLPortaL  AnasayfaAnasayfa  Son Gönderilen MesajlarSon Gönderilen Mesajlar  Üye ListesiÜye Listesi  AramaArama  GaleriGaleri  TakvimTakvim  SSSSSS  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

"Seni Seviyorum..."

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
YaZYaGmUrU

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 17/09/07
Cinsiyet Cinsiyet: Kadın
Zodyak Zodyak: Boğa Sıçan
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 7271
Yaş Yaş: 28
Kişisel ileti Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali Ruh Hali:
Takım Takım:

MesajKonu: "Seni Seviyorum..."   20.03.10 13:48

Hareketlerim tavrım bakışlarım[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Hiçbiri sana yetmiyor ya hani[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

İlla ki duymak istiyorsun[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Ona da peki[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Anlaşalım orta yerde[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Ne gerek var ki ellibin tane söze[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
İstediğin şeyi tekrar edeyim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Bitsin bu işkence[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Seni Seviyorum[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Seni Seviyorum[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

50 kere 60 kere 70 kere[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Tekrarlasam ne farkeder[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Bu da bir aşk şarkısı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Ne olur biter[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Nereye gider[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Ne zaman bayar[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Biliyoruz hasbel kader[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Bu şarkının sözleri yormaz beni[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Senin yorduğun kadar[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
O zorlamaz sakindir akar[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Oluruna kadar[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Anlaşalım orta yerde[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Ne gerek var ki ellibin tane söze[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
İstediğin şeyi tekrar edeyim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Bitsin bu işkence[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

"Seni Seviyorum[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />"
" Seni Seviyorum[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />"
" Seni Seviyorum[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />"

Aşk bitti
http://www.SerdarOrtac.biz
1@UR

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 19/09/07
Cinsiyet Cinsiyet: Erkek
Zodyak Zodyak: Oğlak Horoz
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 6793
Yaş Yaş: 30
Nerden Nerden: YıKıK KeNtLi
Hobileri Hobileri: YOQ
Lakap Lakap: 10uR
Ruh Hali Ruh Hali: