Kayıt tarihi: 15/05/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1538 Yaş: 19 Nerden: Adana Hobileri: Forum - Müzik Lakap: By Emrex Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 22.06.09 0:44
YaZYaGmUrU demiş ki:
Walla bende gayet hızlı açılıyo sanırım senin pcde sorun var
hayır onu demek istemedim...sayfanın açılmasında herhangi bir sorun yok gayet hızlı fakat aşağıya inerken donuk bir şekilde iniyor...önceden böyle değildi...
1@UR demiş ki:
bendede baya hızlı, ama sitemizi daha güzelleştirmek için öneride bulunduğun için sonsuz teşekkürler
önemli değil yardım etmeyi seviyorum yalnız bana yardım edeni fazla bulamıyorum...
YoL GeZeR Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 06/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1456 Yaş: 24 Nerden: İspanya Hobileri: Motor sporları Lakap: Etap Hayvanı... Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 12.01.10 2:16
Site için bir gerekli olarak gördüğüm bir önerim olacak oda şudur; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu bölümde paylaşılan filmlerin Türk Yapım Ve Yabancı Yapım Filmler olarak sınıflandırılması olacak eğer böyle bir imkan varsa daha derli toplu olur die düşünüyorum.
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 12.01.10 2:18
Filmler ve diziler diye ayırdım zaten eğer türk yapım yabancı yapım diye ayırırsam diziler için ayrı kategori oluşturmam gerekir ! Aksine ben forumu daha derli toplu yapmak için azaltmaya çalışıyorum...
Aşk bitti ♥
YoL GeZeR Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 06/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1456 Yaş: 24 Nerden: İspanya Hobileri: Motor sporları Lakap: Etap Hayvanı... Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 12.01.10 2:21
yok sinema filmlerini kast ettim ben gerci arama çubuğundan aramak istenilen film bulunur ama bahsettiğim diziler için değildi sinema filmleriydi.
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 12.01.10 2:25
Anlatamadım galiba. Filmler kategorisinde alt forum olarak diziler var. Ben filmleri yerli yabancı olarak ayırırsam, dizileri de ayrı bir katogori de açıp yerli yabancı diye ayırmam gerekir diyorum!
Aşk bitti ♥
YoL GeZeR Yıldız Üye
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 12.01.10 2:28
hmm tamam anlaşıldı.
guleysan
Kayıt tarihi: 29/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 582 Yaş: 23 Nerden: Almanya Hobileri: Yüzmek, Design Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 19.02.10 18:45
Evet Sanirim forumda yarismalara ara verilmis bence yeniden yapilsa cok hos olur
Mesela : Konu Paylasim yarismasi Avatar Imza Logo E-Kart sarki ( sesi güzel olan üyelerimiz vardir mutlaka ) Fotograf Siir Hikaye
Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına
YaZYaGmUrU
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 19.02.10 18:46
Yarışmalar ilgi görmediği için yapıLmıyor. En son ödüLLü e-kart yarışması yapıLdı ama ödüLLü oLması biLe işe yaramadı maLesef
Aşk bitti ♥
guleysan
Kayıt tarihi: 29/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 582 Yaş: 23 Nerden: Almanya Hobileri: Yüzmek, Design Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Öneri Ve Şikayetleriniz 19.02.10 18:52
hmm anladim cnm insallah ileride daha fazla aktif üye olunca yeniden deneriz ama gercekten üzücü
Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına