YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 01.03.10 22:29 | |
| ßu ay hepimizin Yeşilboncuk nickiyle tanımaya başLadığı Zeynep arkadaşımız ayın üyesi seçildi.Bu kadar kısa sürede foruma aLıştı ve kendini sevdirmeyi başardı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />Ben hepinizden önce okudum cevapLarı. Lafı fazLa uzatmadan bu keyifLi röportajLa başbaşa bırakıyorum sizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> 
1- Adın? Zeynep2- Nick'in ?Yeşil Boncuk3- Niye bu nick..?Gözlerim yeşil ve boncuk gibi olduğu için.. 4- Nereden katılıyorsun?Bursa 5- Tam tamına dogum tarihin(gg/aa/yy) 20.08.19936- En sevdiğin renk?Yeşil,mavi7- En sevdiğin şarkı ve nedeni?Celine Dion-My Heart Will Go On //Titanikten çok etkilendim ve bu şarkının bende bir anısı var..8- Ne tür müzik dinlersin?Aşırı gürültülü metal ve arabesk dışında herşeyi dinleyebilirim.. 9- Hobilerin neler ?Halk danslarıyla uğraşmak,kitap okumak,şiir/yazı yazmak..10- Ya Fobilerin ?Böcekler,karanlık..11- Hangi spor dallarıyla ilgileniyorsun ?Yüzme 12- Tuttuğun takım?Milli Takım :Türkiye13- Bir dilek hakkın olsaydı ne dilerdin? Sonsuza kadar huzuru...14- Yaz Yağmuru Foruma nasıl üye oldun ?Tesadüfen , birşey ararken.. 15- Burda sizde özel yeri olan üyeler varmı?Şuan hayır..16- Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi? Elimden geldiğince her bölüme bakıyorum ama forum oyunlarında çok takılıyorum.. 17- Yaz yağmuru forum üyesi olarak yönetimi nasıl buluyorsun? İyi ama daha iyi olabilir. 18- Burası sana neler kazandırdı/neler kaybettirdi? Birşey kaybettirmedi..Bazı farklı bilgiler kazandım.. 19- Forumda en iyi anlaştıkların kimler?Onur Abi.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> 20- Forumda anlaşamadıkların kimler?yok..21- Forumda asla unutamadıgın bir anını bizimle paylaşırmısın? yok..22- Bu siteyi tavsiye ettiğin birisi/birileri varmı ?kimlerdir ..?Ettiğim arkadaşlarım var fakat şuan okuldan dolayı gelemiyorlar.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />23- Şu an ruhunun olmak istediği yer? Deniz kenarı.. 24- Yaptığın en büyük çılgınlık?Anlatamam.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />25- Nasıl bir kişiliğe sahipsin?Duygusal,sabırlı,yapacağı şeyin ve söyleyeceği sözün arkadasında duran ve sonrasını düşünen..26- En beğendiğiniz huyun?Sabırlı olmam.. 27- Şu yönümü hiç sevmiyorum dediğin oldumu...olduysa açıklarmısın? Bazen çok çabuk sinirlenirim buna sinir olurum..28- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?Tv pek izlemiyorum ama Ezel dizisini seviyorum.. 29- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?Rahmetli dedem.. 30- Hayvanları sever misin? Evde hayvan besliyor musunuz? Sevmem mi? [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Kanarya besliyorum şuan.. 31- Sence aşkın tanımı..?Anlatılmaz yaşanır.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />32- Aşk ve sevgi arasındaki fark?Aşk elbet birgün biter ama sevgi asla.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> 33- Aşk herşeyi afeder mi? Neden?Affetmez..Affederse de sonucuna katlanacaksın.. 34- Mutlu olmak için yaptığın özel bir şey var mı?Adı üstünde özel.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> 35- Yapılan bir hatadan/yaLandan dolayı görüsmeyi kestiğin insanlar oldumu?Oldu.. 36- Bana kendini anlatabilirmisin ? İşin,ailen ? Nasıl birisin mesela.. Nelerde çıldırırsın.. Nelerde yumuşarsın ? Anneannem,dedem ve annemle yaşıyorum..Söylediğim bir sözün dikkate alınmaması beni çıldırtır..İlla dinletirim kendimi insanlara yani.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />Bir duygulu bakış bile yumuşatır beni.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />37- Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? Dürüst,sözüne sadık,sevdiğine sahip çıkacak biri olmalı.. 38- Peki kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı hayatında?Çookk.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />39- Çocukken büyüdügünde ne olmayı hayal ederdin? Psikolog [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />40- Yaptığın en büyük yanlışın, pişmanlığın nedir? Susmak,içime atmak herşeyi... 41- Hayal kurarmısın gerçekçi misin ?İnsan hayalsiz yaşayamaz..Ulaşılabilecek hayaller kurarım,gerçekçiyim.. 42- En büyük hayalin?Mesleğimi elime alıp,yuva kurmak..43- Bundan on yıl sonrasında nerede, neler yapıyor olursun?İşimi icra ediyor olurum inşallah..44- İnandığın şeyin sonuna kadar gidermisin sabırlımısındır?Kesinlikle.. 45- Bu forum ve üyeler hakkında söylemek istediğin özel bir şey ya da bir rican var mı ? Çoğunuzun sıcakkanlılığını arkadaşça yaklaşımını hissettim..Pek konuşmuşluğum yoktur kimseyle ama forumu bu kadar sıcak ve eğlenceli hale getiren herkese tşk.ederim.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> ßiz teşekkür ederiz canım. Kırmayıp soruLarımızı cevapLadığın için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />  Aşk bitti ♥
En son Dréams ~ tarafından 13.04.10 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Anket eklendi...) |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 02.03.10 10:53 | |
| benle anlaşamayan zaten kimseyle anlaşamaz. Burdan duyrulur  |
|
YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 02.03.10 13:00 | |
| |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 02.03.10 13:12 | |
| bu arada röportaj için teşekkürler. seni daha iyi tanıma fırsatı bulmuş olduk  |
|
Yeşilboncuk

Hobileri: ....
Kişisel ileti: T.P.sinin K.D. si (:
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 02.03.10 14:12 | |
| Ne demek..  Ben de keyifle yanıtladım soruları..  |
|
Kı$ GüNé$i

Hobileri: ..Sevmek ve Onun tarafından seviLmek..
Lakap: bAşAk_VoLkAn
Kişisel ileti: séVdan bir até$ oLdu béndé,,,gönLüm bir déLi co$tu sénLé...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 02.03.10 22:30 | |
| Başarılarının Devamını Dilerim... |
|
YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Mart Ayının Üyesi ~ Yeşilboncuk 03.03.10 11:04 | |
| |
|