guleysan

Hobileri: Yüzmek, Design
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: polis telsizinden! 14.02.10 23:02 | |
| Heyecanlı bir ses: polis telsizinden!kopmalıq!excelci farqıyla "Merkez tarandık". Merkez: "Hayır efendim aranmadınız".
4512: "Merkez! Alet kontrol" Merkez: "Elinizdeki alet değil cihaz". 4512: "Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez".
Şöför: "Müdürüm araç intikal etsin mi?" Müdür: "Etsin ama içinde şöförüde olsun".
5690: "Burada çekilmesi gereken bir araç var". 5491: "Efendim ben sahilden intikal ediyorum". Merkez: "91 sen bulunduğun yerde kal 31 çeksin".
7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz". Merkez: "Anlaşıldı. Mevkiiniz?" 7553:"Kaybolduk Merkez!..."
Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi". Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez".
5452: "Bahse konu aracı aldık inceliyoruz tamam" Merkez: "Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim araç dizelmiş".
4512: "Merkez hırsız kaçıyor!" Merkez: "Anlaşıldı nereden nereye kaçıyor?" 4512: "Şuraya doğru kaçıyor". Merkez: "Biri 4512'den telsizi alsın adam gibi tarif etsin".
3345: "Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "Henüz Abone'yi söylemedi amirim".
5433: "Caddede şüpheli bir paket var." Merkez: "Anlaşıldı çevre güvenliğini alın pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde 5433: <3 dakika sonra> "Uzman ekibe gerek yok. Paket boş". Merkez: "Nereden anladınız 'Çevre güvenliğini alın' demiştik". 5433: " Üzerinden kamyon geçti efendim".
Merkez: "İskeledeki aracın belgelerini alın". 5426: "Araç feribota binmekte..." Merkez: "Belgeleri muhakkak alın". 5426: "Doğrudur Merkez ben de feribota biniyorum". 5426: <5 dakika sonra> "Aracın belgelerini aldım". Merkez: "Derhal merkez karakoluna intikal edin". 5426: "Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karşıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim". Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına |
|