guleysan

Hobileri: Yüzmek, Design
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Inek Sellektör Yapiyodur 14.02.10 22:54 | |
| Ihtiyar bir koylu aksam tarlada isini bitirmis evine donmek istiyor. Yaninda inegi ile otostop ceker. Bir iki araba pas gecer amcayi. En sonunda bir tanesi durur. - Beni koye kadar atarmisin evlat? - Atayim atmasina ama inek ne olacak? - Sen inegi merak etme o isini bilir arkadan gelir. Sofor saskindir. -Sen bilirsin der. Araba hareket eder. Inek arkadan aheste aheste arabayi takip etmektedir. Sofor biraz gaza basar inek de hizlanmaya baslar. 60 km - 70 km hiza cikar dikiz aynasindan bir bakar inek halen banamisin demiyor. 80-90 km/saat basar gene inek arkadan geliyor. Sofor bastikca basar inek halen takipte...Sofor artik 150-160 km/saat gazla gitmeye baslar. Dikiz aynasindan bakan sofor sevincle: - Dayi senin inek dilini cikartiyo galiba nallari dikecek hehehee Dayi istifini bozmaz ve: - Evlat o dilini cikartiyorsa selektor yapiyor demektir seni sollayacaktir sinyal veriyor Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına |
|