Kayıt tarihi: 29/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 582 Yaş: 23 Nerden: Almanya Hobileri: Yüzmek, Design Ruh Hali: Takım:
Konu: Sutyenden Çanta Yapimi 08.02.10 17:24
Bütün bayanların kullanmış oldukları sutyenlerin bir süre sonra lastikleri deforme olmaktadır.Sutyenlerimizi özellikle süngerli olanlarıSutyenden Çanta Yapimikullanım süreleri dolduğunda atmamıza gerek kalmadı çünkü onlardan çok güzel çantalar yapılabilir...
Bunun için ilk önce sutyenimizi aşağıdaki şemada görüldüğü üzere kesiyoruz.
Daha sonra göğüs kısmına gelen yerini ikiye katlıyoruz.Sutyenin lastikli kısımlarını kullanmıyoruz.İkiye katladığımız sutyenin alt kısımlarını dikiyoruz.
[img][/img]
Sonrada ağız kısmına gelen yere ister fermuar ister çıtçıt isterse cırtcırt dikebiliriz.En sona da süsleme işlemine geçiyoruz.Bunun için de dantellerSutyenden Çanta YapimiboncuklarSutyenden Çanta YapimidüğmelerSutyenden Çanta YapimiponponlarSutyenden Çanta YapimipüsküllerSutyenden Çanta Yapimif ırfırlarSutyenden Çanta Yapimihazır çiçekler yani aklımıza ne geliyorsa kullanabiliriz.Bu bizim zevkimize kalmış artık.
Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 08.02.10 17:27
Ya ben utanırım bu çantaLarı takmaya
Aşk bitti ♥
guleysan
Kayıt tarihi: 29/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 582 Yaş: 23 Nerden: Almanya Hobileri: Yüzmek, Design Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 08.02.10 17:29
hahah takan varmis baksana birde moda olmus valla canta yapmak icin en son düsünecegim sey ama insanlarimiz fikir üretiminde cok yaraticilar
Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 08.02.10 17:31
Fena durmuyo asLında ama sütyen oLduğunu anLayan biri çıkarsa yandın demektir
Aşk bitti ♥
Yeşilboncuk
Kayıt tarihi: 22/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 139 Yaş: 18 Nerden: Osmangazi~BURSA Hobileri: .... Kişisel ileti: T.P.sinin K.D. si (: Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 08.02.10 18:11
Belli etmezsen olduğunu güzel aslında ama çok süslü
sndnbskakmseykicimd Aktif Üye
Kayıt tarihi: 12/09/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 255 Yaş: 25 Nerden: . Lakap: candy Kişisel ileti: Birgün yolda yürüyordum
Bir şarkı duydum ... kalbim acıdı..
Bu kadar..! Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 08.02.10 19:05
en üstteki güzel olmus
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 09.02.10 9:18
Bence anlaşılır ve rezil olmak garanti ,heleki ülkemizde..
BuZ_Mavisİ Üye
Kayıt tarihi: 16/12/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 128 Yaş: 23 Nerden: Bursa Hobileri: Silahlar (: Lakap: Savaş Tanrısı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 09.02.10 12:58
anlasılmazmı ya ne kadar allasanda pullasanda yerı bellı fena rezıl olursun xD
YaZYaGmUrU
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 09.02.10 13:03
ßiLmediqiniz şey de yok
Aşk bitti ♥
BuZ_Mavisİ Üye
Kayıt tarihi: 16/12/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 128 Yaş: 23 Nerden: Bursa Hobileri: Silahlar (: Lakap: Savaş Tanrısı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sutyenden Çanta Yapimi 09.02.10 13:38
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne yapalım hayatımız kadınları anlamaya çalışmakla geçiyor