ıllılı.ıl.lı.. Yaz Yağmuru Forum ..ıl.lı.ıllılı

.•° | www.Yazyagmuru.biz | www.Yazyagmuru.net © °•.

PortaLPortaL  AnasayfaAnasayfa  Son Gönderilen MesajlarSon Gönderilen Mesajlar  Üye ListesiÜye Listesi  AramaArama  GaleriGaleri  TakvimTakvim  SSSSSS  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

Parmaklıklar Ardında ( ATV)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
guleysan

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 29/01/10
Cinsiyet Cinsiyet: Kadın
Zodyak Zodyak: Terazi Ejderha
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 582
Yaş Yaş: 23
Nerden Nerden: Almanya
Hobileri Hobileri: Yüzmek, Design
Ruh Hali Ruh Hali:
Takım Takım:

MesajKonu: Parmaklıklar Ardında ( ATV)   07.02.10 22:24

Başrollerde: Selda Alkor Serra Yılmaz Devin Özgür Çınar Yelda Yeynaud Özlem Düvencioğlu Sinan Albayrak Zehra Alptürk

B2 koğuşundaki kadınlar en ağır suçlardan hüküm giymiş mahkûmlardır. Kimileri talihsiz mağdur kadınlar kimileriyse iflah olmaz suçlulardır. Fakat onlar aynı zamanda birer eş birer anne birer evlattır. Belki de hepsinden önemlisi; Onlar birer kadındır... İçinde bulundukları ortamda çoğu zaman güçlü mahkûmların kendi koydukları kurallar hapishane kurallarının önüne geçer. İçeride geçerli olan tek kural vardır: “Güçlü olan ayakta kalır”! Sadist gardiyanların kin ve güç savaşlarının egemen olduğu en içgüdüsel duygularla hareket edilen korkutucu ve huzursuz bir dünyadır onlarınki... Tüm bu şiddet ve yoksunluk içinde yine de sımsıcak dostlukların kadın duygularının hâkim olduğu bir “iç dünya” yaratmayı başarabilen isimsiz kahramanlardır onlar... Başarılı yapımı ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çekecek adından çok sözettirecek “Parmaklıklar Ardında” tüm ekranseverleri soluk soluğa izleyecekleri bir serüvene davet ediyor...

Tam bi gerilim filmi gibiydi.İlk bölümü 13 aralık perşembe günüydü.İzlerken sürekli merak ediyo insan şimdi ne olacak diye.Babam dizi izlemeyi sevmez onun bile dikkatini çekti diziyi sonuna kadar izledi.Hepinize tavsiye ederim.perşembe günleri atv de saat 21:40 ta

Şahin oldum uçtum dağ başına
Rüzgar oldum estim dağ taşına
Serçelere sordum hep boşuna
Senden evvel ölem
Koyma beni böyle bir başına

Parmaklıklar Ardında ( ATV)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» sanalika aşıklar filmi
» Bir Sitenin Tüm açıkları