Kayıt tarihi: 29/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 582 Yaş: 23 Nerden: Almanya Hobileri: Yüzmek, Design Ruh Hali: Takım:
Konu: ...Halit Ergenç... 07.02.10 20:48
Doğum Tarihi : 30 Nisan 1970
1970 yılı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> İstanbul doğumlu. 1989’da Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri'nden mezun olan Ergenç[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> aynı sene girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümleri’ni bitirdi.
Oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olan müzikal[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> opera ve bale çalışmaları arasında The Adventures of ZAK-New York[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Kiss Me Kate[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Tatlı Charity[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Beni Seviyor[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Kral ve Ben”[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Amphitrion 2000[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Evita[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Hayalet ve Ötekiler[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Şarkılar Susarsa var. Tiyatro çalışmalarına ise Bugün Git Yarın Gel[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Popcorn[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Arapsaçı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Sevgilime Göz Kulak Ol oyunlarıyla devam eden sanatçının beyazperdede de rol aldığı önemli projeleri bulunmakta.
Ergenç’in televizyon kariyerinde Hiç Yoktan Aşk[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Ölümün El Yazısı televizyon filmlerini[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Böyle mi Olacaktı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Kara Melek[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Dedem Gofret ve Ben[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Esir Şehrin İnsanları[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Zerda[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Aliye gibi başarılı dizi projeleri izledi.
Televizyon ve sahne çalışmaları dışında program sunuculuğu ve reklam filmlerindeki performanslarıyla da son derece başarılı olan sanatçı[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> halen dizilerde başarılı bir görüntü çiziyor. Büyük Teklif adlı yarışma programını sunarak sunuculuktaki başarısını da ekranlara yansıttı.
Ergenç son olarak[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> şu sıralarda TV'de yayınlanmakta olan Binbir Gece adlı TV dizisinde rol almaktadır.
Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına