YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: hotmail.com.tr uzantılı mail adresi almak ister misin ? 05.02.10 13:27 | |
| Artık @hotmail.com.TR uzantılı E-Mail (MSN) adresi almak çok kolay ve ÜCRETSİZ!
Çıktığı günden bu yana ücretli olan TR uzantılı hotmail adresleri artık ücretsiz ve kolay bir şekilde alınabilmekte.
Yeni @hotmail.com.TR uzantılı E-Mail (MSN) adreslerinizi hemen almaya başlayın [/size]
@hotmail.com.TR uzantılı adreslerinizi almak için aşağıdaki adımları izleyiniz:
- Diğer alanları dolduruyoruz:
Tüm alanları eksiksiz doldurduktan sonra Kabul Ediyorum'a tıklayıp işlemimizi bitiriyoruz.
 Aşk bitti ♥
En son Sema tarafından 05.02.10 14:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: hotmail.com.tr uzantılı mail adresi almak ister misin ? 05.02.10 14:38 | |
| Gittikçe azalıyor,erken alanlar karlı çıkıyor densede ben .com uzantılıdan memnunum... Az olsun öz olsun  Yinede teşekkürler |
|
guleysan

Hobileri: Yüzmek, Design
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: hotmail.com.tr uzantılı mail adresi almak ister misin ? 05.02.10 14:51 | |
| süpermis  tskler Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına |
|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: hotmail.com.tr uzantılı mail adresi almak ister misin ? 05.02.10 15:16 | |
| |
|