YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: [2010] Şubat Ayının Üyesi '' guleysan'' ve Röportajı 01.02.10 0:34 | |
| Nickini Murat köprüsünde yaşanmış bir aşktan alan Eysan adlı arkadaşımız bu ayın üyesi oldu.  Kendisi çok yeni üyelerimizden oLmasına rağmen biz onu çok sevdik. Grafik konusundaki başarısı ve forumda yaptığı güzeL avatarLarLa tanıdığımız Eysan'ı biraz daha yakından tanımaya ne dersiniz 
1- Adın? Eysan
2- Nick'in ? guleysa
3- Niye bu nick..? bu nickin cok özel bir hikayesi var musta bir ask hikayesinde gecen kizin ismi annem bu ismi gördügünde pismanlikla keske güleysan koysaydim dedi
4- Nereden katılıyorsun? Almanya , aslen Mardinliyim
5- Tam tamına dogum tarihin(gg/aa/yy) 3 Ekim 1988
6- En sevdiğin renk? Bütün Renkler siyah haric 
7- En sevdiğin şarkı ve nedeni ? Güleysa türküsü seslendiren Servet Kocakaya nedeni cok basit üst sorularda cevabi gizli 
8- Ne tür müzik dinlersin? Öyle tür secimim yoktur kulaga hos gelen herseyi dinlerim türkü, rock , pop , arabesk ....
9- Hobilerin neler ? Yüzmek, Tasarimlar yapmak, kitap okumak, sarki söylemek ve fotograf cekmek
10- Ya Fobilerin ? temizlik yapmaktan nefret ederim 
11- Hangi spor dallarıyla ilgileniyorsun ? Yüzme, buz pateni 
12- Tuttuğun takım? Galatasaray
13- Bir dilek hakkın olsaydı ne dilerdin? Cok sükür herseyim var bu hayatta ama ileriye dönük huzurlu bir evlilik
14- Yaz Yağmuru Foruma nasıl üye oldun ? googlede sarki sözü arar iken 
15- Burda sizde özel yeri olan üyeler varmı? Bence tüm insanlar özenle yaratilmistir bir secim yapamicam 
16- Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi? Avatar / Imzalar
17- Yaz yağmuru forum üyesi olarak yönetimi nasıl buluyorsun? bence yönetim gayet iyi sorunlarimizda her zaman yanimizdalar
18- Burası sana neler kazandırdı/neler kaybettirdi? Bence daha cok kazandirdi sosyalestim, bir seylerle ugrasma cabam artti./ Zamanim Kayboluyor tabi bu gönüllü zaman gecirme süresi 
19- Forumda en iyi anlaştıkların kimler? Simdilik herkezle anlasiyorum 
20- Forumda anlaşamadıkların kimler? Yok
21- Forumda asla unutamadıgın bir anını bizimle paylaşırmısın? Pek anim oldugunu söyleyemem henüz daha yeniyim. Ama en güzeli su an ayin üyesi secilmem oldu.
22- Bu siteyi tavsiye ettiğin birisi/birileri varmı ?kimlerdir ..? Malesef yok ama ileride insallah
23- Şu an ruhunun olmak istediği yer? Türkiyede
24- Yaptığın en büyük çılgınlık? Bungee Jumping 
25- Nasıl bir kişiliğe sahipsin? Sevecen, hos görülü ve eglenceli
26- En beğendiğiniz huyun? Acik sözlü olmam
27- Şu yönümü hiç sevmiyorum dediğin oldumu...olduysa açıklarmısın?
En ufak birseyde icim icimi yer bunuda herkeze belli ederim
28- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? Bir Sarkisin Sen ve Yemekteyiz
29- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Ailem
30- Hayvanları sever misin? Evde hayvan besliyor musunuz?
- 31- Sence aşkın tanımı..? Ask bir sudur , ic ic kudur 
32- Aşk ve sevgi arasındaki fark? Ask a inanmiyorum ama bir nalik birsey diye tanimliyorum / Sevgi ise paha bicilemez bir duygu sevmek kolay degildir
33- Aşk herşeyi afeder mi? Neden? Aska inanmiyorum
33- Mutlu olmak için yaptığın özel bir şey var mı? Sarki söylemek 
34- Yapılan bir hatadan/yaLandan dolayı görüsmeyi kestiğin insanlar oldumu?
Olmadi, cünkü hicbir insana nefret besleyemiyorum küsemiyorum , affedicigim
36- Bana kendini anlatabilirmisin ? İşin,ailen ? Nasıl birisin mesela.. Nelerde çıldırırsın.. Nelerde yumuşarsın ?
Grafikerim, su an ögrenciyim üniversitede bilgisayar programla bölümünde.
Nasil biriyim hmmm anlat anlat bitmez cok gevezeyim bu ilk faktör eglenceliyimdir, hiperaktifim durdurmak cok zordur, ufacik seylerden mutlu olurum.
37- Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? Tek Özellik yalan söylememesi, cünkü yalan üzerine ne bir iliski nede bir aile kurulur.
38- Peki kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı hayatında?
Kendimle gurur duymam dogrusu kendimi övmeyi sevmem, birakirim baskalari övsün.
39- Çocukken büyüdügünde ne olmayı hayal ederdin?
Spiker
40- Yaptığın en büyük yanlışın, pişmanlığın nedir?
Meslegim, her zaman spiker olmayi hayal ederken bambaska bir dalda meslek edindim.
41- Hayal kurarmısın gerçekçi misin ? Hayal kurarim
42- En büyük hayalin?
Bir müzik aleti calabilmek 
43- Bundan on yıl sonrasında nerede, neler yapıyor olursun?
Insallah türkiyede, ailemle yasar olurum
44- İnandığın şeyin sonuna kadar gidermisin sabırlımısındır?
Sabirli degilim, tam tersi sabirsizim.
45- Bu forum ve üyeler hakkında söylemek istediğin özel bir şey ya da bir rican var mı ?
Forum cok güzel hos, fakat üyeleremizi pek aktif degil ilerde bunun degiseceyini umuyorum.
Son olarakta beni ayin üyesine laik gören herkese tsk ediyorum.
Saygilarimla Eysan
 Çok keyiFLi bir röportajdı ben bir çırpıda okudum. Seni tanıdığıma memnun oLdum Eysan. Forumdaki katıLımLarın için forum yönetimi adına ve kendim adına çok tşkr ederim  Aşk bitti ♥ |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Şubat Ayının Üyesi '' guleysan'' ve Röportajı 01.02.10 10:25 | |
| Röportaj için teşekkürler,sayende seni tanıma fırsatı verdin bizlere.. En büyük hayalini gerçekleştirmek çok kolay aslında, vurmalı,üflemeli hangisine daha yeteneğin varsa bir enstrüman alıp az uğraşman yeterli olacaktır  |
|
guleysan

Hobileri: Yüzmek, Design
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
beylere Üye

Hobileri: .
Lakap: .
Kişisel ileti: son suruvencı yaralı...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: [2010] Şubat Ayının Üyesi '' guleysan'' ve Röportajı 16.02.10 6:51 | |
| guzel roportaj  ılımlı bırı yalanı sevmıyo uyeler ıcın durgun dedı hepımızın çenesı bii dustumu bak gor ne oluyo  |
|
guleysan

Hobileri: Yüzmek, Design
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |