ßu ay da yeni üyeLerimizden kendini kısa zamanda sevdiren ve yorumLarıyla dikkat çeken üyemiz "beylere" ile gerçekLeştirdiğimiz röportajımızı size uLaştırmaktan mutLuLuk duyuyoruz
Yeni yıLın iLk ayının üyesi oLan beylere nickLi Rauf arkadaşımızı daha yakından tanımak istiyorsanız bu röportajı mutLaka okuyun
Ayrıca herkesin yeni yıLını kutLuyor. SağLıkLı başarı doLu, mutLu ve huzurLu bir yıL diLiyorum.
Lafı fazLa uzatmadan röportaja qeÇebiLiriz...
1- Adın?
rauf
2- Nick'in ?beylere
3- Niye bu nick..?yazlımı kolay
4- Nereden katılıyorsun?kocaelı
5- Tam tamına dogum tarihin(gg/aa/yy) 06 11 1982
6- En sevdiğin renk?kırmızı
7- En sevdiğin şarkı ve nedeni?ferudun duzagac alev alev dınleyın anlarsınız
8- Ne tür müzik dinlersin?guzel olan herseyı dınlerım
9- Hobilerin neler ?dogada yurumek yuzmek araba kullanmak
10- Ya Fobilerin ?yoktan yere olmek
11- Hangi spor dallarıyla ilgileniyorsun ?yuzmek
12- Tuttuğun takım?renklerıne asıgım besıktas
13- Bir dilek hakkın olsaydı ne dilerdin? guvenecegım bırı
14- Yaz Yağmuru Foruma nasıl üye oldun ?yaa gercekten nasıl uye oldum
15- Burda sizde özel yeri olan üyeler varmı?kısıler yok ama dusuncelerı ozel ınsanlar olduguna ınanıyorum
16- Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi? hıc dıkkat etmedım ama her bolum bırbırınden guzel
17- Yaz yağmuru forum üyesi olarak yönetimi nasıl buluyorsun? gırısımcı cana yakın sevecen canlı dınamık yeter mı
18- Burası sana neler kazandırdı/neler kaybettirdi? ıyı vakıt gecırdıgımı dusunuyorum eksı bır durum yok
19- Forumda en iyi anlaştıkların kimler?herkes bırbırınden ıyı
20- Forumda anlaşamadıkların kimler?yok kı
21- Forumda asla unutamadıgın bir anını bizimle paylaşırmısın? cozduk aramızda
22- Bu siteyi tavsiye ettiğin birisi/birileri varmı ?kimlerdir ..?etrafım bıraz resmı anladınız onu
23- Şu an ruhunun olmak istediği yer? bedenımde kalsın yeterlı
24- Yaptığın en büyük çılgınlık?320 km hıza cıkıp sırıtmak
25- Nasıl bir kişiliğe sahipsin?ben bır akrebım
26- En beğendiğiniz huyun?cocuk kalabılıyorum onc seye ragmen
27- Şu yönümü hiç sevmiyorum dediğin oldumu...olduysa açıklarmısın? basladıgım ıs bıtırmeden uyumam basımdakı adamı bu sayede adam ettım...
28- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?saba tumer akıllı tv oyle ıste..
29- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?guvenebılecegım bırı oldumu soylerım
30- Hayvanları sever misin? Evde hayvan besliyor musunuz? kopeklere bayılırım

evımde ıran kedısı baktım cok tatluuu....
31- Sence aşkın tanımı..?tanım yok yasarım
32- Aşk ve sevgi arasındaki fark?askı herkes tasıyamaz tasımak ıstedıklerınde ask sevgıye donusur donusturmeyene ne ala..
33- Aşk herşeyi afeder mi? Neden?herseyı hemde cunku asıksın otesı varmı...
33- Mutlu olmak için yaptığın özel bir şey var mı?dogada yurumek huzurluyum orda ıyı gelıyo
34- Yapılan bir hatadan/yaLandan dolayı görüsmeyi kestiğin insanlar oldumuyok genellıkle tavır koyarım zaman herseyın ılacı sonunda hatasını anlar ders olur..
36- Bana kendini anlatabilirmisin ? İşin,ailen ? Nasıl birisin mesela.. Nelerde çıldırırsın.. Nelerde yumuşarsın ? burc kısmına gırıp akrebı okuyun

karadenızlı bır aıleden gelıyorum kımya fabrıkasında sevkıyat formenıyım ısım aksadımı

aynen boyle oluyorum

yumusuyorum
37- Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? bıraz catlak olsun ne bılıyım bı fıkrı olsun ucuk olsun guvenılır olsun...
38- Peki kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı hayatında?evet cocukken evde tek basıma deprem oldu korkmadım
39- Çocukken büyüdügünde ne olmayı hayal ederdin? subay
40- Yaptığın en büyük yanlışın, pişmanlığın nedir? bende kalsın
41- Hayal kurarmısın gerçekçi misin ?gercekcılık parayla hayal bedava
42- En büyük hayalin?cennete gırmek
43- Bundan on yıl sonrasında nerede, neler yapıyor olursun?emın olun aynı yerde olucam pc basında
44- İnandığın şeyin sonuna kadar gidermisin sabırlımısındır?yeter kı ınanıyım olumde olsa gıderım cok sabırlıyım
45- Bu forum ve üyeler hakkında söylemek istediğin özel bir şey ya da bir rican var mı ?
kalıtelı yasamak bır sanattır...