YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Aralık 2009 ~ Ayın Üyesi Kajmeran [ Röportaj ] 06.12.09 22:27 | |
|    Evet tekrar merhaba. ßu ay yine ayın üyesini size tanıtmak için burdayım. Forumumuzun daimi üyeLerinden kajmeran nicki iLe tanıdığımız Sagopa hayranı Gürkan arkadaşımız (aynı zamanda forumun en yakışıklı üyesi) tüm içtenliğiyle soruLarımızı yanıtLadı. Ona teşekkür ediyor ve Lafı uzatmadan röportaja geçiyorum..  1- Adın?
Gürkan
2- Nick'in ?Kajmeran 3- Niye bu nick..? Bir aralar sagopa kajmerin kajmeran isimli şarkısını beğeniyordum ve kajmeran nickinide o yüzden kullanmaya başlamıştım 4- Nereden katılıyorsun?Bursa/osmangazi5- Tam tamına dogum tarihin(gg/aa/yy) 13-04-19906- En sevdiğin renk?Siyah7- En sevdiğin şarkı ve nedeni?Helena - Pure love...Sebebi bende kalsın 8- Ne tür müzik dinlersin?Rap,yabancı ve club müzikler9- Hobilerin neler ?Gezmek,arkadaşlarla bir araya gelip içmek Film izlemeyi çok severim,spor yapmak (özellikle futbol ) ve nette takılıp sitelerimle uğraşmak.10- Ya Fobilerin ?Hidrofobi var bende.ne kadar yüzme bilsemde suda boğulmaktan korkarım.Araba kullanıyorum ama dik yokuştan aşağı inerken hep fren patlıcakmış gibi hissediyorum buda başka bi forbim. Böceklerden korkmuyorum ama iğreniyorum.Özellikle hamam böceklerinden.11- Hangi spor dallarıyla ilgileniyorsun ? 6 yaşımdan beri futbol.Futbolla büyüdüm diyebilirim 12- Tuttuğun takım?Fenerbahçe Yabancılardan barça13- Bir dilek hakkın olsaydı ne dilerdin? sağlıklı huzurlu bir yaşam14- Yaz Yağmuru Foruma nasıl üye oldun ?Baya uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam bir toplist sitesinde sitenizin linkini görmüştüm oradan üye olmuştum 15- Burda sizde özel yeri olan üyeler varmı?Cıx yok 16- Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi? Korku 17- Yaz yağmuru forum üyesi olarak yönetimi nasıl buluyorsun? Keşke her sitedeki yönetim buradaki gibi olsa çok cana yakın ve çok iyi yönetimdeki ve sitedeki herkes 18- Burası sana neler kazandırdı/neler kaybettirdi? Birşey kaybettirmedi kazandırdığı birşey belki bana yok ama sanal alemde forumların içinde bu kadar sıcak ortam pek yok.Sanal aleme sıcak ve seviyelim paylaşım forumu kazandırdınız 19- Forumda en iyi anlaştıkların kimler?Herkesle 20- Forumda anlaşamadıkların kimler?Yok..21- Forumda asla unutamadıgın bir anını bizimle paylaşırmısın? Buda yok. 22- Bu siteyi tavsiye ettiğin birisi/birileri varmı ?kimlerdir ..?Varda nickini unuttum zaten mesaj yazmamış 23- Şu an ruhunun olmak istediği yer? Olmak istediğim yerdeyim.bursadayım ve evimdeyim 24- Yaptığın en büyük çılgınlık?Ohoooo bu cevabı yanıtlamaya başalrsam diğerlerine bi türlü sıra gelmez 25- Nasıl bir kişiliğe sahipsin?Sakin eğlenceli ve yardımsever.26- En beğendiğiniz huyun?Doğrucu ve dürüstüm. yalandan nefret ederim.27- Şu yönümü hiç sevmiyorum dediğin oldumu...olduysa açıklarmısın? Fanatik fenerli olduğum için biri fener hakkında kötü birşey dediğinde dişe diş kana kan kavgaya girerim 28- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler?Beyaz show,futbol maçları,geniş aile ve kurtlar vadisi 29- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?Annem30- Hayvanları sever misin? Evde hayvan besliyor musunuz? Severim.Balıklarım ve köpeğim var ellerinizden öper 31- Sence aşkın tanımı..?Yaşayanlara sormak lazım 32- Aşk ve sevgi arasındaki fark?Herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın.33- Aşk herşeyi afeder mi? Neden?Affetmez33- Mutlu olmak için yaptığın özel bir şey var mı?Köpeğimi gezdiriyorum ve oynuyorum 34- Yapılan bir hatadan/yaLandan dolayı görüsmeyi kestiğin insanlar oldumu?Hemde çokkkkkkkk...36- Bana kendini anlatabilirmisin ? İşin,ailen ? Nasıl birisin mesela.. Nelerde çıldırırsın.. Nelerde yumuşarsın ? Sakin ve eğlenceli biriyimdir.Ama damarıma basldığı an herşey değişir.Haksızlığa tahammülüm yoktur.Henüz bir işim yok,okuyorum,ama yazları barmenlik yapıyorum.2 kardeşiz birde abim var.Onla aynı şehirde ve aynı okulda okuyoruz.Bana bir abi değil arkadaş gibi yaklaştığı için onu seviyorum ve iyiki var diyorum 37- Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? Dürüst olsun yeter fazla bişey istemiyorum 38- Peki kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı hayatında?Lisede okurken okula giderken metro istasyonunda içi paracıklarla dolu bir cüzdan bulmuştum.O cüzdanı polise teslim edip sahibine vermişlerdi.Bi tek o zaman gurur duydum kendimle hayatım boyunca 39- Çocukken büyüdügünde ne olmayı hayal ederdin? Doktor 40- Yaptığın en büyük yanlışın, pişmanlığın nedir? Yaptığım en büyük yanlış bir sıralar kötü şeyler içiodum fakat bıraktım. 41- Hayal kurarmısın gerçekçi misin ? Duruma göre değişiyor.42- En büyük hayalin?Sarı lacivertli formayla fenerbahçede oynayıp kupa kazanmak 43- Bundan on yıl sonrasında nerede, neler yapıyor olursun?Evli ve çalışıyor olurum kısmetse44- İnandığın şeyin sonuna kadar gidermisin sabırlımısındır?Sonuna kadar giderim45- Bu forum ve üyeler hakkında söylemek istediğin özel bir şey ya da bir rican var mı ?
Üyeleri olsun,yöneticileri olsun hepsi çok iyi ve saygılı insanlar.Umarım site çok iyi yerlere gelir   Bana qöRe en keyiFLi röportajdı bu. TeşekkürLer Kajmeran  Aşk bitti ♥ |
|
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Aralık 2009 ~ Ayın Üyesi Kajmeran [ Röportaj ] 07.12.09 16:51 | |
| seni daha yakından tanımak güzeldi gürkan... |
|
Kajmeran Aktif Üye

Hobileri: ...
Lakap: ...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Aralık 2009 ~ Ayın Üyesi Kajmeran [ Röportaj ] 07.12.09 18:41 | |
| |
|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
Kajmeran Aktif Üye

Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
Kı$ GüNé$i

Hobileri: ..Sevmek ve Onun tarafından seviLmek..
Lakap: bAşAk_VoLkAn
Kişisel ileti: séVdan bir até$ oLdu béndé,,,gönLüm bir déLi co$tu sénLé...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
Kajmeran Aktif Üye

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Aralık 2009 ~ Ayın Üyesi Kajmeran [ Röportaj ] 16.12.09 21:12 | |
| Teşekkür ederim iltifat için  |
|
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |