SheRiFF Aktif Üye

Hobileri: Saqo Dinlemeq
Lakap: TaTarinG
Kişisel ileti: kaLbimn mührünü aÇan tek anahtar , né oLur snDé terk étmé ßéni ..
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Bir Tane Bölüm Önerisi Admin Veya Modlardan biri baksın 05.10.09 21:06 | |
|  evett yöneticiler sitenize yeni üye oldum ve bir bölüm önerisinde bulunmak istedim. ben bu spor ve oyunlar bölümde diğer oyunlar kategorisininde yer almasını istiyorum. Eğer yapma imkanınız varsa lütfen yapınn SayqıLar!! İyi ForumLaR |
|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
SheRiFF Aktif Üye

Kişisel ileti: kaLbimn mührünü aÇan tek anahtar , né oLur snDé terk étmé ßéni ..
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Bir Tane Bölüm Önerisi Admin Veya Modlardan biri baksın 05.10.09 21:16 | |
| Teşekkür Ederim Admin Ablaa Sen Çok İyi bir insansın teredüt etmedin yhaw şaşırdım  |
|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Bir Tane Bölüm Önerisi Admin Veya Modlardan biri baksın 05.10.09 21:31 | |
| Neden yaf çok zor bişey istemedin ki  Rica edeRim umaRım işini qöRür   Aşk bitti ♥ |
|
SheRiFF Aktif Üye

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Bir Tane Bölüm Önerisi Admin Veya Modlardan biri baksın 05.10.09 21:34 | |
| EVET HEMDE ÇOK BAZI ADMİNLER BÖLE DUYARLI OLMUYOR |
|