ıllılı.ıl.lı.. Yaz Yağmuru Forum ..ıl.lı.ıllılı

.•° | www.Yazyagmuru.biz | www.Yazyagmuru.net © °•.

PortaLPortaL  AnasayfaAnasayfa  Son Gönderilen MesajlarSon Gönderilen Mesajlar  Üye ListesiÜye Listesi  AramaArama  GaleriGaleri  TakvimTakvim  SSSSSS  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Similar topics
  • » Renkli Nickler
  • » boş nickler
  • » ÇOkkk Komikk Nickler
  • » Aldatılanlara Nickler
  • » Manalı Nickler
  • » Şarkılardan Nickler
  • » kapaq nickLere bHak :D !
  • » Kız Tavlama Nickleri :D
  • » Satanist Nickleri
  • » Etkileyici Nickler

• Paylaş | 

boş nickler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
    Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
    YazarMesaj
    mcc

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 26/07/09
    Cinsiyet Cinsiyet: Kadın
    Zodyak Zodyak: Başak Domuz
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 1298
    Yaş Yaş: 16
    Nerden Nerden: ıssız ada...
    Hobileri Hobileri: basketbol oynamak,masa tenisi oynamak,müsik dinlemek..
    Lakap Lakap: shezofren
    Kişisel ileti Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: boş nickler   08.08.09 0:00

Boşuna bu aşk şarkıLarı
    YaLan, bu kadar aşk adına
    YazıLan şiirLer,
    YaLan aşkLar
    YaLan hayatLar
    YaLandan yaşamaya mahkûm oLmuşuz
    Suçumuz sahte kişiLikLerimiz !

Hoşlandığımız ßedenlerin İçine Hayalimizdeki Ruhları Koyuyoruz
    Sonrada Adına Aşk Diyoruz .

Karşıdan bakarsan görürsün Dostunu !

Kişisel Birşey Değil Bu..
    Yaşamak zor buralarda..

Özlemekten KOrktuğum Her anı çöpe attım. x|

Seviyorsan, buLutLara takıL qeL.. Yine Gidersin !?

|| Kimseyi Öldürmedim..ama Süründürdüğüm Çok oLdu ||

Hayata Ban.!

++| Pamuk PRénsésin ParTisiné CağıRıLmayan ÇiRkin Cadı |++

İşte gidiyorum;
    Birşey demeden
    Arkamı dönmeden
    Şikayet etmeden
    Hiçbirşey almadan
    Birşey vermeden
    Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM!

eLimde Artık Herşey SiLiyorum Dünü… Lanet Ediyorum geçmişe…. Yaşıyorum bugünü..
    http://twitter.com/#!/_SheZofReN
    mcc

Kişisel ileti Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   08.08.09 11:31

Ben $eweRsem qim$e durdurama$ ! Ben aqLaR$am qim$e qüLdüreme$ ! Ben qider$em qim$e buLama$ ! Unudma herqe$ benim qbi oLma$ !

Çoktan uzaklaştım bıraktım bir yerlerde unuttum seni AŞK .. Hatırlat kendini bana ..!

Biras seni bilrler biras beni ama ne bilirler bu delinin sni bu kadar ço..k sewdiini <3

Herqes son $ansı haq edeR..

3 kuru$luk insana 5 kuru$luk değer werirsen aradaki 2 kuru$a seni satar..!

Ynlız yaqmur yaqdıqında sewiorm bu şehrin insanlarını herkesn yüzü gözü ıslak başları eqik benim heb olduqum gbii

' Sana sewqim şımarıq bi çocuqmuş zırıL zırıL aqLayan büyüyüp bna sımsıqı sarıLdıqında anLadım (LL)

Acıma YOK nefret tawiz YOK işkence var sen YOKsun sadece BEN warım ^^

İstanbuL buqün yorqun üzqün we yaşLanmış biraz kiLo aLmış aqLamış: yine rimeLLeri akıyoR ^

Birikti uğruna döktüğüm gözyaşlar al götür şere*siz ruhun yıkansın ..!

KraLına yoL wermişim soytarısını mı düşüncem ????????

Dünya yaLan ama boşwer eLimi tut <3

Beni bir ben bilirim birde yaradan bana bir ben lazımın birde anlayan

Senin marqa olduun yerde etiqeti ben qoyarım ..!

Dön baqq dünYaya..!

Yokuşu ben çıktım yol senin olsun zehiri ben içtim su senin olsun bi tane bulmuşsun hayırlı olsun bi tanede ben buldum haberin olsun ;]

..Artık susuyorum sözlerim bitti bu kez qidiorum sahiden bitti..

Sen wodafone gibi anı yaşarken ben turkcell gibi heryerde çekemem ..

aşk yok olmuş artık sevgi isyanlarda mutluluk uzaklarda kalırken hainlik ön planda x((

aDıM SöZlErİmE KeFiL

qeçmiş hiç yaşanmamış qibi dawransa da baştan yazamazsın [!]

öLdürecektim seni incitecektim unutacaktım fakat kahrolsun yapamadım oysa ben seni sewmeye doyamadım

Senin içinde ben bitmiş olsaydım benim içimde sen yaşıyo olmazdın ;]

Hyata gülüşünle ceza wer ki kötülüklerle yıkılmadığını anlasınlar

Yine seni gördüm bu şehir bana gıcık galiba ama bendeyken umrumda deil dediğin kişiler hep yanında x)

Bu sıraLar heb başım eqik suçLu oLduqumdan deiL qörmeye deqer insan oLmadıqından ..'

qidene yoL weriçeksin ki qeLen ayakta kalmasın ;]

[[ Boşwer hep aynı masal hayat we ben işde o kadar ]]

Seni qördüqüm qünü sewdiqimi unudsam baska 1 dünya bulsam içinde sen oLmasan ..!

Hiçbir operatör baqLayamaz ki beni sensiz hayada xD

Okuduğum her romanda bi kahraman oldum ama en çok kendi hikayemde yoruldum

Hayat ço..k güseLdi durduK yere üzüLdüm yer doqum günümde neden 1 yaş küçüLdüm ?

Hiçbir gerçek yalan kadar acıtamaz insanı ..!

Hakkımda dedikodu yapıp boş konuşanlar dewam edin reklamın iyisi kötüsü olmaz ;]

Şimdi sen yoksun hiç farketmez ben yine aynı ben..Acının şekli farklı hiç farketmez ben yine KAYBEDEN !!!

Herkes aşık oluor sonra alkolik ben kendime aşığım hemde platonik..!

Kalbimin durduğu yer kalbinin durduğu yer olsun

Sabırla bekliorum geleceğin o günü ne zman olduğunu bilmesem de bekliorum bekleyeceğim seni herşeyden çook sewiorum ..!

Sewen insan gitmeyi bile geçirmez aklından giden insan sewmemiştir baksana gidiyor seni sewiorum diyen insan ..'
    mcc

Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   08.08.09 11:33

aciyi mi görmek istiyorsun[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> gözlerime bak?

bOs umutlara kapilmisim ..

Eger biirgün Ayriliirszan Sevdiiginden . Yas AkmAssiin GÖzleriinden . "DEGMEZ" Cünkü GercEk Seveén "ASLA TERKETMEZ" . =)

Biin turLu aCi cektim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> aMa senden VAZGECEMEDIM

ne kara kasina ne kara gozune ben tek bir sözüne tutulup kaldim

Gidiiyorumm Gerii BAKMADAN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Senii Hiic HATIRLAMADAN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Unut Gitsin HERSEYI[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Sen Aglama Sakin ARDIMDAN.

bAkmaya kiyamadiGimszin.. herszeyiim sadece SENSIN.(L):$!

BENIM DERDIM BANA YETER BIRDEE SEN VURMAAA BAHAR GITII FIRTINALAR ESER BASIMDAAA .. GULUM GULUM ETMEZ OLUM SAVUR GULUM OOFF OOFFF ..(W)

o bilmiyor hala eski anilarla yasadigimi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> o bilmiyor resimlere bakip bakip yalvardigimi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> ona vurgun oldugumu aglayip kahroldugumu =$..

Ben Sana Yandim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Ben Sana Kandim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Nasil Sana Inandim ?! Yanliz Seni Sevdim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Yanliz Seni Bildim .. 1Tek Sana BAGLANDIM !

Tenin beyAz gOzleriin ELA sensin beniim derdiime devA :$

·$1·@adiin yaziilmiisz [k]albiime istesende silemeszin.(U) .!

Arkadas ; kirmayan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> kirilmayan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> kirilsa Yikilmayandir .!

Bir daha görsem diyorum
    Son bir kez olsun
    Bir dakika [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />bir an olsun görsem
    Birak günahlarinin vebali benim olsun
    Çünkü seni unutamiyorum...

- ·$1·@Sanané kii agliiyOrsam[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> delii giibii iisztiiy0rsam[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> hala Senii Szeviiy0rsam[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Sanané anlamiy0rsan .!

Soruyorum Simdi Kendime[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> YaniyoruM Kendi Derdime[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Nevar Ellinde Kalan[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Bu Dünya Zaten YALANN .!

Gel gitme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Bebegim beni terk etme [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Olurum sensiz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> beni biir köseye iitmee .=)

1 cAniim var odA seniin Olsun[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> 1 kAlbiim var all seniin Olsun[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> senden bAskasini seversem bu gOzlerim kOr olsun.

giiDiiyOrum gerii bAkmadan senii hiiC hatiirlamadan
    unutt giitSin herseyii [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />Sen aglama sAkiin ardiimdan =)

Gözleriimii kapatsam yüzünu g0rurmuyum günduzlerii uzatsam Geceler biir k0rdugum .!

Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ogrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin cunku sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamiyorum. Ama bir seyi bil ki seni cok seviyorum

Dunyaya·#birdaha·#gelsem·#sevgilim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />·#arar·#bulurum ·#yine·#"SENI"·#severim

kOlay olmuyacak seni unutmak[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> belki gece Gundusz aGliyacagim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> ne Olursa Olsun [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />Sensiiz Yasamaya aliSacagim..(W)

Sensiz olmuyOr bebeyim..
    Sensiz Cekilmez bu Derdim..
    Sensiz Olmuyor birtanem..
    Sen gullere Özenme..
    Guller Sana Özensin..
    Sensiz birtanemm..

·@bu gÓnul kac kere kAhrinii cektii; kac kere kirdin yerlere attin; simdii yAralii kAlbim affedermi.!·@

eger bana donersen[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />.birdaha bana sarilip SEVIYORUM dersen[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />.dunyalar benim olur askim bir BILSEN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />=]

Ilk Ve Son Askimsin Sakin Git Deme Gidemem[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Seni Cok Seviyorum Bunu Inkar Edemem..(L)

Adi: Askim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Soyadi: Sevgilim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Yeri: Kalbim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Deyeri: Ömrüm=]

;; seveceksen adam gibi sev[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> sevmiceksen cek giit[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> gittiyin an ne arkama bakarim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> nede seni tanirim! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

Seni Sevdigimi Kimseler Bilemez Adini Kalbime Yazdim Kimseler Silemez [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> !

Seni Seviyorum Diyen Dillere Degil Senin Icin Aglayan Gozlere Inan !

Unut diyorlar bana
    Nasil unutabilirim ki
    Neye baksam o[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Kime baksam biraz ona benziyor
    Yakamozu düsüyor denize
    Bir gülümsese yüregim bin kez ölüyor
    Unutamiyorum iste...unutamiyorum
    Aklim o[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> gözlerim o[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> tenim o
    O kokuyor[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> o oluyorum
    Unutmaya çalisirken her gece
    Durup durup beynimden vuruluyorum
    Szen Beniim biirSzeyiim Degiil . Szen Beniim herSzeyimsziin! (L)

gózzumden geccermii o aniilar? Sevmem senden sonra[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> BIDAHA!

biirGun geLecek sende aGliiyacaksiin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> O gun iiste O gun SEN benii bulAmaycaksiin

Severmiiyim biirdAha Szenii ; DELICESZINE !? . beni ; KANDIRDIN. yaLan sÖzlerinle benii ; ALDATTIN !!

gittigin yerde kal [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> lüzumu yok dönmenin =)

Ben sensiz geçen günlerime yanarken[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> belki sen bensizlige sevineceksin.. Ama sunu unutmaki birtanem; birgün sen de SEVECEKSIN ![Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />

iiLk defA ellerimi sEn tuttun bOyle mAsum . . :$

teksen vardiin beniim icin ; hayatimin anlami [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> herszeyiimdin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> ; artiik sende yoksun [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> =]

Gitme ruhum[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Sen yokken hicran duser bu Sehre[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Gitme Sevgim[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Sen yokken tutSak duSerim bir isyan geCesine [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />Olurum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />Sen yOkken !

Duygular vardir ANLATILMAYAN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    sevgiler vardir kelimelere SIGMAYAN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    bakislar vardir insani AGLATAN[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    insanlar vardir asla UNUTULMAYAN
    iste sende ; O N L A R D A N S I N.

Unut demeyin bana[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Unutamiyorum iste unutamiyorum
    Rüyalarimdan düsüyorum rüyalarina
    Kiyamiyorum ki gözlerine bakmaya

Ve atesler içinde her yan[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
    Güller yaniyor...
    Kan kirmizisi güller...

Unutamiyorum iste unutamiyorum
    Durup durup seni büyütüyorum içimde
    Unut derlerken seni bana.
    mcc

Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   10.08.09 23:59

yaqmuR oLsam yaqSam Sana . .

sewdam. . .kurßan oLuRummm . .

daqLaRı deLip qeLeceimm sana. .

qiden yoLcuLardan en çok ßen yanLızım. . .

qeLmeSSen qeLme

"uzak" ya da "yakın" sen oL yeteR ki . .

wazqeçiLmek ßedava. . .

ßen yüRek acıSı mıyım ? ? ?

qözLeRine sewdamm !

kop qeL ßu qecede saRhoŞ OLaLımmm !

sende ßirqün sewerSin eLoğLu. . .

sanIRım yoLLaR kapandı Sen uLaşmadan kaLßime !

kim aLdıySa akLını qitte hawanı ona at !

sen piyonLarını sürSende heR şekiLde " şah " ßenimm !

kim yanımda kaLdı sanki eSki maSum haLiyLe ?

aZ kaLdı umutLara...

Maksadın incitip üzmekse senin
    Başardın sevgilim tebrik ederim..

Dönemedim yüzümü hayatahala bitmeyen yolculuklardayım.. x$

Bazı duygular vardır anlatılamaz anlaşılır sadece..

Her kelimem yalnızlığa tutsak..

Umudumu ezip geçti yüreğimin hüznü…

Biz seninle imkânsız sevdanın iki kuluyduk...

nE anlatabiLdim yokLugunun acIsInI sana ne de sen anLadIn sensizLigin hicLige e$ oLdugunu !..

Sana düŞman biR seN var iÇimde...

Seni seNinLe savaştıRıyoruM...

˜”*°.˜”*°•Sakla Eskiyen Yaralarını •*”˜.°*”˜

uMutLarıMın katiLii.....

Ama sen hiç benimle olmadın ki...
    YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...

shen qiDince öTede kaLdı hayattt ..!!

ayRıLık seny qöRmesDen qeLrmm ..meLet oyaLama akLımı

dön demeyi waLLa unuTtum bhenn..

Su aLaN ßir Gemi GBi HeR geçEn GüN YaVa$ yaVa$ ßatıoRm. taYfaM yoq. . YoLcuM Yoq. GemimLe ßirLiktE ßaTıcaK hiÇ ßi$eyiM yoq.

2grm sabrım wrdı..!onuda aldılar..!küçücük 1kalbm wrdı..!onuda krdılar..!!!

évrénîn bûtûn yâlnIzlIklârInI ûstûmé âldIm..;\

GüLméi unuddurdn..bari pécédé uzadmaı biL !

Ne qüseLdi o qünLer gözLeriNde hayeLLEr x$

Sen nefes aldıkça umutlarım nefeslerinde yaşadıkça ağlamıyorum ağlamayacağım da.

Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün..

Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı yalnızlığımı unutturduğun için..

Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi...

Hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm....

Aşk bir yaşam biçimidir kandırmacasına boğulmuş gidiyordum işte...

Belki de kader kırmızı kağıtlara kanla yazı yazmak olsa gerek... (x

Aşk şimdi şımarık bir zengin çocuğu...

Gidişimin ardından seneLer geçecek ve sen "Unuttum.." sonunda diyeceksin..

gitme dedim ama..........simdi dön desem?..

Ben bir tek harfine ne düşler adamıştımoysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana... x$

Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım... (x

“Aynı suda ikinci kez yıkanmak imkânsız değil boğulmakmış!”

Ben kelime kelime kim’lere ulaşırken ‘neden’ yoktu Lügatinizde.

Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim....

Şimdi artık tek başınayım...
    Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın

ßırakıp qiideRSen ßiLkii yaŞamam. .

iikii sınıR üLkeniin diikenLii teLLeriiyiiz . .

dayan Ruhumm ! ßu acıya dayan. .

seßeß(Siz) fıRtına. . !

özLedim seni . . ßaLım gözLerin neRde hani ?

unutuRsun demi$tin zamanLa

ßaŞka aŞkLar qißi qeÇer sandın. . ßak iŞde sen ßurda yanıLdın ..

yok " canımın iÇiii " . .!

akLımı firara veRmiŞim . . !

gözLerinLe yahkk ßeny. .

qözLeRin [ sakLımda ] . .

sen ßenim iLk yanıLıŞım . .

* unutamaDım affedemedimmm *

kapattım pencereSini ömRümün hazıRım ! yhak ßeni . .

toprağından dönSün yüzüm. . öLünce Sevemessem seni. .

kLawuza ßakma ßen ßi iLLetim !

yaŞaSın hayat . . ßen öLürüm. .

sensiz ßiten heR cümLeye ßir eyLem oLdu adım !

hasRet OLdu sevgiye Ruhum !

ßatan qüneŞ yine doqaR . .

Renqi kaÇtı yaŞamın . .

hayat ßitiyoR 1 qün . .

qöremesemde kaLßim seni isteR . . <3

qittim ßak ßen seni seve seve qittim. .

ßak aynaya we haykıR şimdi o ßoŞLuğa. .

héhé hayat bu at kendini gitsin
    H€rk€zi B€kL€Rimm

Yok Artık..
    Çok üzgün Herkesi seviyo ama KaLamıyo...
    Elveda

NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !!xD

ßéLki akLım ßir dénizdi

ßén ßouLdum..

Kötü bir alışkanlıktım
    Sinsice kanında dolaştım
    Şimdi sana sahip oldum bak

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ]

-biTmiO hÇ derdim.^^ne karısık bi hayad bu..!
    mcc

Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   10.08.09 23:59

*Şu yaLan dunyamda Sendin Teq Gercegim,Dilimde ŞArkımdın Sen..Şimdi NEFRETİMSN..

*Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice??
    çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece??

*YüzüNe TüKüRmeK için HaSTane Gißi SıRa ßeKLmeK Lazım ÇoK Kişi VaR sıRaDa xD

*KüçüK ßiR kız OLsam KeşKe DosTum ÇıKaRSız oLsa Keşke..

*DiLimDe DeiLsen ßiLe HeR Zaman KaLßimDe oLacakSın ßiR ÇiceK Gißi SoLmayacakSın asLa

*her umuT bi doğuş...tekrar kayboLuş..x(((

*sıkıLdım bu dünyadan...sahTe insanLarDan...

*yüRek Dayanamaz sensizLiğe...yaşayamaz eLLeRde...giTme..
    GüL

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 13/12/08
    Zodyak Zodyak: Oğlak At
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 1390
    Yaş Yaş: 21
    Nerden Nerden: Nevşehir
    Hobileri Hobileri: Serdar Ortaç
    Lakap Lakap: NeFeS
    Kişisel ileti Kişisel ileti: Çok mu seviyorum Ne ? |
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   11.08.09 0:00

3 kuru$luk insana 5 kuru$luk değer werirsen aradaki 2 kuru$a seni satar..!
    aynen öyle

mcc

Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   11.08.09 0:05

isteR doğRu isteR yanLış! seviyoRum, LANET OLSUN!

beLki de aşK dediğiN imkanSız oLmaLı!

herşey bir yaLan oLarak başLadı ama yaLanLar sürmez ömür boyu gözyaşLarım akmaz geceLer boyu bugün söz veriorum sana aşkım seveceğim yıLLar boyu...

Yaşantım en hoş aydınlık içinde karanlık!

Kaç yaşındasın ölümüne sevmek için ve kimi tercih ettin ölümüne sevmesi için...!!

ßugün yarına dünle beslenerek yol alır..

! beN imkanSız aşkLar içiN yaratıLmışım.. >>

yaşaDım en kaRasını sevdaLarın!
    mcc

Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   11.08.09 0:06

Beni Yanlız Çaresiz We Sensiz BIRAKMA...

Biz savaşırken siz yoktunuz.. Rahat olun, çok boşsunuz!

İçime dert oldu o son bakışın.!

Bitmez diyordum.. Bu da bitti.. Güzel olan herşey gibi!

Hayatı toz pembe yaşayanlar... Her renk elbet bir gün solacaktır..

Basit bir saatim.. Zamanla birlikte ben de bitiyorum..!
    YaZYaGmUrU

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 17/09/07
    Zodyak Zodyak: Boğa Sıçan
    Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 7271
    Yaş Yaş: 28
    Kişisel ileti Kişisel ileti: . . .
    Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   11.08.09 13:23

Hepsi harika emeğine sağLık cnm

Aşk bitti
    http://www.SerdarOrtac.biz
    mcc

Ruh Hali Ruh Hali:
    Takım Takım:

MesajKonu: Geri: boş nickler   11.08.09 13:33

bounce

boş nickler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
    1 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Similar topics

-
    » nICkLer^MmMmMm
    » acayip şekiilii nickler