| | erkeklere de inanmak lazım biraz =))) | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ßeqüm Üye

Hobileri: hobisiz
Lakap: ßeqüşş _ buzdolabı XD
Kişisel ileti: Kişisel Neyim Kaldı ki ßir İletim Olsun Tıklana Tıklana Herşey Ortada
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:01 | |
| > Erkeklere de inanmak lazım biraz:))) l > > > > > >> >>>Evli bir çift > > >> >>>cadılar partisine davetliydi. > > >>Dışarıya çıkmak için > > >> >>> > > >> >>>hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde > > >> >>> > > >> >>>kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun > > >> >>>eğlencesini > > >> >>>bozmak istemediğini söyledi. > > >> >>>Biraz tartıştıktan sonra > > >> >>>adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin > alıp > > >> >>>yattı. > > >> >>>Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve > > >> >>>partiye > > >> >>>giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi. > > >> >>> > > >> >>>Tam hazırlanırken 'acaba ben > > >> >>>yanında değilken kocam neler yapıyor' diye düşündü ve kocasının > > >> >>>kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye > > >> >>>gitti. Oraya > > >> >>>vardığında bir kenarda onu > > >>izlemeye başladı. > > >> >>> > > >> >>>Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla > > >> >>>çok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini > > >> >>>görmeye > > >> >>>karar verdi. > > >> >>>Kocasına > > >> >>>yaklaştı,Onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye > başladı,kulağına > > >> >>>dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek > > >> >>>seviştiler ve gece yarısından > > >> >>>önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü > > >> >>>beklemeye başladı. > > >> >>>Adam sabaha karşı 01.00 > > >> >>>sularında döndü ve doğru yatağa gitti. Kadin : Parti nasıldı > > >> >>>kocacığım' > > >> >>>diye sordu, > > >> >>>Adam : 'Sensiz hiç eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı. Kadın, > > >> >>>'inanmıyorum' diye cevapladı, > > >>'Bahse girerim çok eğlenmişsindir' > > >> >>> > > >> >>>Adam 'Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde > > >> >>>bazı arkadaşlarla sıkıldık, altkata inip bütün gece poker > oynadık. > > >> >>> > > >> >>> Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın > > >> >>>cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş,anlata anlata > > >> >>>bitiremedi. |
|
 | |
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:09 | |
| |
|
 | |
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:10 | |
| |
|
 | |
YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
 | |
By Emrex Süper Star

Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:15 | |
| | YaZYaGmUrU demiş ki: | | By Emrex demiş ki: | | güzelmiş tşkler... |
Okumadıqına bahse qirerim  |
bunu söylerken hangi kanaate vararak söylüyorsun sema abla? |
|
 | |
ßeqüm Üye

Hobileri: hobisiz
Lakap: ßeqüşş _ buzdolabı XD
Kişisel ileti: Kişisel Neyim Kaldı ki ßir İletim Olsun Tıklana Tıklana Herşey Ortada
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:26 | |
| okumadıysa kendine  bence çok güzel tşklr |
|
 | |
BxE Yeni Üye

Hobileri: müzik
Lakap: sazcı
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:30 | |
| kadının neresi masum be böle kadınları sallandıracaksın bak bi daha koca takip etmek neymiş görsünler:):)yuh yaa...  |
|
 | |
By Emrex Süper Star

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:31 | |
| | ßeqüm demiş ki: | okumadıysa kendine bence çok güzel tşklr |
güzel olmayasaydı zaten hiçbirşey yazmazdım...ama sema ablanın öyle demesi tuhafıma gitti...neye dayanarak dediğini çok merak ediyorum... |
|
 | |
YaZYaGmUrU

Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
 | |
By Emrex Süper Star

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: erkeklere de inanmak lazım biraz =))) 21.07.09 19:39 | |
| ama senden bunu beklemezdim...okumuş olmak demek illa süslendirerek mi cevap vermek demektir...eğer öyleyse ben bundan sonra okumuyorum arkadaş... |
|
 | |
| | erkeklere de inanmak lazım biraz =))) | |
|