Kayıt tarihi: 03/05/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 612 Nerden: Uzaydan Hobileri: sadece ve sadece o Lakap: Ze...? Kişisel ileti: Ya aklımı ya seni kaçıracağım..ツ Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 8:53
Melisa güzel dileklerin için çoook teşekkürler... Saatlerce birbirimizin 2 kelime yazmasını bekledim ama çok güzel dakikalardı.. Sabrı için 1@UR ' a çok çok teşekkürler
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7268 Yaş: 27 Nerden: Kayıp $ehir Hobileri: Müzik, forum, fotograf, one tree hill Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 14:42
Keyifle okudum ikinize de teşekkür ederim
Bu arada baban için geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir umarım...
Aşk bitti ♥
kücüq_sevqiLim Aktif Üye
Kayıt tarihi: 10/02/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 413 Yaş: 17 Nerden: İstanBuL Hobileri: Müzik,Müzik,Müzik Lakap: Zeyno x) Kişisel ileti: sonsuza kadar sadece o.... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 15:13
Beslemek derken balıklarım var hep yemlerini vermeyi unuturum oruç tutuyorlar yeni papağan aldım papağanın adı ne
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 15:49
ayyüzlüm demiş ki:
Melisa güzel dileklerin için çoook teşekkürler... Saatlerce birbirimizin 2 kelime yazmasını bekledim ama çok güzel dakikalardı.. Sabrı için 1@UR ' a çok çok teşekkürler
Esas ben teşekkür ederim,içten tüm sorulara cevap werdiğin için
ayyüzlüm Aktif Üye
Kayıt tarihi: 03/05/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 612 Nerden: Uzaydan Hobileri: sadece ve sadece o Lakap: Ze...? Kişisel ileti: Ya aklımı ya seni kaçıracağım..ツ Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 18:48
zeyno__ demiş ki:
Beslemek derken balıklarım var hep yemlerini vermeyi unuturum oruç tutuyorlar yeni papağan aldım papağanın adı ne
Böcük koydum adını
ayyüzlüm Aktif Üye
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 18:49
YaZYaGmUrU demiş ki:
Keyifle okudum ikinize de teşekkür ederim
Bu arada baban için geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir umarım...
İnşallah Onur baya sabırlı çıktı
D.villa Yeni Üye
Kayıt tarihi: 08/10/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 13 Yaş: 16 Nerden: İspanya Madrid'den Hobileri: Pc Oynamak:D Lakap: Küçük David Villa Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 10.02.09 19:16
mail geldi bende okudum baktım
mgvetsmd Üye
Kayıt tarihi: 07/02/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 94 Yaş: 24 Nerden: sevgi diyarından Hobileri: müzik Lakap: Bir Göğebakan Sevdalısı Kişisel ileti: Derdi olanı dinlerim derde yol açanı siler geçerim. Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 11.02.09 19:29
Aysun abla tebrik ederim işte benim ablam ya.
ayyüzlüm Aktif Üye
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 11.02.09 19:31
mgvetsmd demiş ki:
Aysun abla tebrik ederim işte benim ablam ya.
AkReP
Kayıt tarihi: 09/05/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 512 Yaş: 27 Nerden: İST Hobileri: yok...hobisizim ben Lakap: AğLaYaN pAlYaÇo Kişisel ileti: SeN bANa bİ AdIm GeL, BeN sAnA KoŞaYıM..! Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 18.02.09 22:54
röpörtajı ben yapcaktım da teknik nedenlerden dolayı yapamadım kıskandım şimdi onuru
bağlantı sorunları dışında keyifliydi, 2nizede tşkler...