| | Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 07.02.09 22:02 | |
|
En son 1@UR tarafından 08.02.09 17:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 07.02.09 22:13 | |
|
En son 1@UR tarafından 08.02.09 17:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 07.02.09 22:35 | |
|
En son 1@UR tarafından 08.02.09 17:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 07.02.09 22:53 | |
|
En son 1@UR tarafından 08.02.09 17:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 07.02.09 23:17 | |
| 1@ur: aşk herşeyi affedermi? Yada ney iaffeder,neyi etmez? Ayyüzlüm : Aşk herşeyi affetmez Ayyüzlüm : heleki aldatılmayı asla aldatılmayı asla 1@ur: doğru söylüyosun,bu affedilmez bişey. Bidaha nasıl güvenebilirsinki... 1@ur: Mutlu olmak için yaptığın sana özel bişey war mı?Ayyüzlüm : songünlerde yok mutlu olmak istemiyorum 1@ur: Yapılan bir hatadan / yaLandan dolayı görüsmeyi kestiğin insanlar oldumu?Ayyüzlüm : oldu düşündüğüm an canımı yakıyor 1@ur: Fazla özele girmeden bu soruları sordum,seni tekrar hatırlatıp yaralarını kanattıysak forum adına özür dileriz canım Ayyüzlüm : önemli değil bea :üsgün: 1@ur: Seni daha yakından tanımak için sorular sordum, eksik kalan, söylemek istediklerin warsa alalım.. .Bana kendini anlatabilirmisin ? İşin,ailen ? Nasıl birisin mesela.. Nelerde çıldırırsın.. Nelerde yumuşarsın ? 1@ur: Ayyüzlüm, soru geldi mi?Ayyüzlüm : İşim güzellik uz. yıllarca bayan kuaförlüğü yaptım şuan meslek lisesinde meslek derslerine giriyorum Ailem yani herşeyim,bazılarına göre deli bazılarında göre asiyim kısacası çok duygusal birisiyim değer verdiğim kişilerin yaptığı haksızlıklara çıldırırımAyyüzlüm : geldi geldi 1@ur: tamam başka?Ayyüzlüm : kısaca öz geçmişimi yazdım bea yumuşamak derken duş sonrası vernelli suda kalıyorum uzunca bi süre1@ur:
tmm tmmAyyüzlüm : yaw azcıkta ben sorsaydım1@ur: olmaz, soruları burda ben sorarım 1@ur:
Ayyüzlüm : aaa Ayyüzlüm : ii sor ama çok zor şeyler sorma 1@ur: karşı cinste aradığın özellikler nelerdir desem? Ayyüzlüm : dürüstlük>doğallık>ve temiz bir geçmiş1@ur: hijyen ?Ayyüzlüm : =)1@ur: adli sicil kaydı şart diyosun öyle mi? Ayyüzlüm : güven olmalıAyyüzlüm : noter tastikli bir öz geçmiş 1@ur:
oldu1@ur: Kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı, işle alakalı yada sosyal hayatınla ilgili olabilir?Ayyüzlüm : hep ailem duydu bea hiç kendimle gurur duyamadan ölüp gideceğim Ayyüzlüm : aaa1@ur: daha gençsin, duyarsın sende merak etme 1@ur: Küçükken ne olmak isterdin?Ayyüzlüm : ha yarıyıl tatilinde öğrenciler karne hazırlamıştıAyyüzlüm : çok şişmiştim 1@ur: hmm ,warmış bak .Acele ettirdim galiba, özür dilerimAyyüzlüm : küçükken hiç bırakmadılarki Annem şunu ol Babam bunu ol hayalini bilem kuramadım1@ur: hmm, ne olmanı istedilerdi peki?Ayyüzlüm : Babam hukuk okumamı istedi Ayyüzlüm : Annemse hemşire ol der dururdu 1@ur: çok iddialı ama havalı 1@ur: bak o daha ılımlı bi meslek Ayyüzlüm : birazda zeka isteyen bir bölümdüAyyüzlüm : ee soruları alim 1@ur: ewet, herşey kader kısmet işte..1@ur: tamam sıkı tutun bomba gibi bi soruda sıra Ayyüzlüm : bende kader kuruyemişçi adı kısmet kasap adı herşey insanın iradesine ve hırsına kalmışAyyüzlüm : hadi sor sor 1@ur: waşşşşşşşşşş 
En son 1@UR tarafından 08.02.09 17:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 07.02.09 23:32 | |
| 1@ur: Yaptığın en büyük yanlışın, pişmanlığın nedir? Ayyüzlüm : hiç keşke demedim sigaraya başlamak haricinde 1@ur: Hayalci misin, gerçekçi misin? Ayyüzlüm : hayal kurmak çok güzel bir o kadarda saçma geliyor insan kendini kandırıyor sanırsam gerçekçiyim 1@ur: En büyük hayalin peki??Ayyüzlüm : Babamın sağlığına kavuştuğu günü hayal ediyorum sadece :üsgün: 1@ur: inşlh canım,eminim burayı okuyan herkez sağlığğı için babana dua edecek Ayyüzlüm : inş 1@ur: Bundan on yıl sonrasında nerede, neler yapıyor olursun?Sence?Ayyüzlüm : 10 yıl sonra yalantalyada işlerimizin başında olurum kanımca 1@ur: Ya kusura bakma cahilliğime wer lütfen. Bu Yalantalya neresi oluyo?1@ur: antalya'yı duyduk biliyoruz ama... Ayyüzlüm : ( Y ) Antalya benim tabirimle yalantalya 1@ur: he şimdi oldu 1@ur: Aysu sabırlı mıdır? Sonuna kadar gider mi yoksa yarı yolda pes edebilir mi?1@ur: Ne diyosun?Ayyüzlüm : sabırlıyımdır 1@ur: hmm ozmn1@ur: son sorumu soruyorum,senide meşgul etik kaç saat 1@ur: forum ve üyeler hakkında söylemek istediğin özel bir şey ya da bir rican var mı ? Mikrofon sende canımm Ayyüzlüm : kolay olsun Ayyüzlüm : şarkı söyleseydim hazır mikrofonu kapmışken Ayyüzlüm : forum sıcacık bir ortam üyeler olsun, yönetim kadrosunki Arkadaşlar olsun ...Ayyüzlüm : son sözüm "yazyağmurunda yağan sevgi damlacıklarının altında şemnsiyesiz kalmanızı dilerim"... 1@ur: süpersin 1@ur: şimdi bide tüm dorum için bi şarkı istek hakkın olsa 1@ur: bize hangi şarkıyı radyomuzdan çaldırmak istersin?Ayyüzlüm : Murat Göğebakandan= Efsane 1@ur:
çok sağol1@ur: Ve röportajımızın sonnua geldik arkadaşlar Ayyüzlüm : Sende sağol =)1@ur: Seni tebrik ediyor, forum için açtıığn her konu ,attığın her mesaj iççin teşekkür ediyorum 1@ur: İyiki üyemizsin canımm 1@ur: bizi bu yağmur altında lütfen yalnız bırakma,olur mu? Ayyüzlüm : Asıl ben teşekkür ediyorum böyle sıcak seviyeli bir ortamı sağlayan herkeseAyyüzlüm : sizi yanlız bırakmakmı kovsanıda gitmemki 1@ur: Tamam o zmn Ayyüzlüm : =)1@ur: Röportaj burda biter, Onur gider 
En son 1@UR tarafından 08.02.09 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 08.02.09 17:15 | |
| Ewet arkadaşlar röportaj bitti, yorumları alalım ...  |
|
 | |
melisa Katılımcı Üye

Hobileri: gezmek kıtap okumak yuzmek
Lakap: meloş
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 09.02.09 0:22 | |
| çok güzel bi röportaj olmuş sorular çok güzel inş baban en kısa zamanda iyileşir aysu  |
|
 | |
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 09.02.09 16:55 | |
| Çok zor koşullarda röportaj oldu, bağlantı ,süre sorunu vs... ama yinede ben çok zevk aldım ,teşekkürler tekrar Ayyüzlüm  |
|
 | |
ByGoLge Yıldız Üye

Hobileri: En Sevgiliye Yürekten Sözler Yazmak.
Lakap: Suskun Şair
Kişisel ileti: Bir Çok Giden Memnun Ki Yerinden..[!]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj 09.02.09 18:17 | |
| |
|
 | |
| | Şubat Ayının Üyesi Ayyüzlüm le yapılan röportaj | |
|