StiLoO Yıldız Üye

Hobileri: ----
Lakap: İSaaC
Kişisel ileti: .........
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: SarıŞın..... 04.01.09 17:55 | |
| Bir gün sarisin kadinin biri süslenmis püslenmis sokaga çikmis gidiyor. Ilerlerken beyaz esya satan bir dükkana giriyor. Havali bir sekilde dükkanda biraz turladiktan sonra genç kasiyer yaklasip -Surdaki 37 Ekran Tvnin fiyatini ögrenmek istiyorum. Kasiyer : -Kusura bakmayin hanimefendi ama sarisinlara satis yapmiyoruz der.
Bunun üzerine kadin sinirlenir ve dükkani terkeder. Bir hafta sonra kadin saçlarini siyaha boyatir ve koyu bir makyas yaparak kendini esmerlestirir. Ayni dükkana gene gelir. Dükkani yine turlar ve kasiyere sorar -37 ekran Tv satin almak istiyorum. Fiyati ne durumda acaba? Kasiyer : -Çok üzgünüm sarisinlara satisimiz yoktur.
Kadin bunu duyunca çok sinirlenir ve ayrica çok merak eder kasiyerin kendisini nasil tanidigini. Bu merakla sorar. -Beyefendi bu gelisimde saçimi boyattim makyajimi degistirdim ama siz beni tanidiniz. Nasil oldu bu?
Kasiyer cevap verir; -Çok basit hanimefendi, o baktiginiz 37 ekran Tv degil, mikrodalga firin. |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: SarıŞın..... 04.01.09 20:38 | |
| komikmiş yaw  |
|
GüL

Hobileri: Serdar Ortaç
Lakap: NeFeS
Kişisel ileti: Çok mu seviyorum Ne ? |
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: SarıŞın..... 15.02.09 14:26 | |
|  gsl |
|
mcc

Hobileri: basketbol oynamak,masa tenisi oynamak,müsik dinlemek..
Lakap: shezofren
Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: SarıŞın..... 31.07.09 18:40 | |
| |
|