Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 19.12.08 19:49
Yapılan Anket Sonunda Kazanan Üyeye Özel Rütbe ve Renk Verilecek
Tek Yapmanız Gereken aşağıdaki Profillere Bakarak Beğendiğiniz İleti için Oy Kullanmak...
sumru- Aktif Üye
Cinsiyet: Yaş : 16 Kayıt : 15 08 2008 Mesajlar : 420 Şehir : istanbul Lakap : @$k için ölm3li a$k o z@m@n @şk Kişisel ileti : Seni Benden Ne Bu Şehir Ayırır Ne de Ecel Yüreğimi En Fazla Dil Yarası Acıtır Bu Sevdaya Hangi Yaban Eller Gelir Uzanır Kendine İyi Bak Sana Bişey Olmasın Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
KaSweT
Aktif Üye
Cinsiyet: Yaş : 13 Kayıt : 05 10 2007 Mesajlar : 449 Şehir : istanbuL.! Lakap : cadı =/ Kişisel ileti : Ben acıyı tattım, kanına karıştım.. Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
umay
Süper Star
Cinsiyet: Yaş : 16 Kayıt : 05 08 2008 Mesajlar : 1429 Şehir : s'agapo şehrinden Lakap : NéFréT!wS!N !sT@NBUL Kişisel ileti : ѕєη вєηι öуℓє вιя нαℓє gєтιя∂ιη кι ∂σѕтℓαяıм вιℓє güℓ∂ü αмα вєη ѕєηι öуℓє вιя нαℓє gєтιяє¢єğιм кι ∂üşмαηℓαяıη вιℓє αğℓαуα¢αк: Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
Yaqmur*uN $e$i
Aktif Üye
Cinsiyet: Yaş : 17 Kayıt : 01 02 2008 Mesajlar : 349 Şehir : bursa Lakap : mırr mırrr Kişisel ileti : ßéN MévLana déiLim '''adam''' oLda qéL;)) Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
Unuttumqidenleri
Katılımcı Üye
Cinsiyet: Yaş : 20 Kayıt : 10 05 2008 Mesajlar : 229 Şehir : KoCaeLi Lakap : yOq Kişisel ileti : I-IaYaT aCıyLa DoLu $éNdé Gö2éCéK$iN ßuNu Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
erhan_kurukan
Aktif Üye
Cinsiyet: Yaş : 20 Kayıt : 19 02 2008 Mesajlar : 336 Şehir : Bolu Lakap : ErHaN Kişisel ileti : BüTün KaPıLaR KaPaLı OLsaDa SaNa BiR YoLuNu BuLuP GeLiRiM UsuLCa KıVrILıRıM YaNıNa... Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
Emre-X Üye
Cinsiyet: Yaş : 15 Kayıt : 15 05 2008 Mesajlar : 72 Şehir : Adana-Lıyıq Lakap : Emre-X Kişisel ileti : "Seni Seviyorum" Diyemedim Be Gülüm Ama Artık Bitti Yoksun Sen Benim İçin... Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
Marchosias
Üye
Cinsiyet: Yaş : 17 Kayıt : 31 08 2008 Mesajlar : 96 Şehir : Zonguldaq Lakap : Marcho Kişisel ileti : qeCeLerim uzun, ıŞıksıZz ! Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
RebeL
Yıldız Üye
Cinsiyet: Yaş : 14 Kayıt : 01 05 2008 Mesajlar : 985 Şehir : İstanbuL Lakap : meLoŞş (= Kişisel ileti : kendimize hüzünLer icat ettik... Cinsiyet : Ruh Hali : Tuttuğu Takım :
Aşk bitti ♥
Kı$ GüNé$i
Kayıt tarihi: 12/12/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 2892 Yaş: 27 Nerden: Nefesimin yanında olduğum heryerden... Hobileri: ..Sevmek ve Onun tarafından seviLmek.. Lakap: bAşAk_VoLkAn Kişisel ileti: séVdan bir até$ oLdu béndé,,,gönLüm bir déLi co$tu sénLé... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 27.12.08 21:35
Marchosias oyum sana
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 28.12.08 0:31
umay
StiLoO Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 24/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1408 Yaş: 26 Nerden: iStanBuL Hobileri: ---- Lakap: İSaaC Kişisel ileti: ......... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 30.12.08 19:27
reBeL
qamzéLimmm Yeni Üye
Kayıt tarihi: 06/07/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 3 Yaş: 18 Nerden: ankaRa Hobileri: SeRdaR...xD Lakap: SéRdaRkoLiqq.. Kişisel ileti: S ana ait bu yüreğim
E ller anlamasın
R azı oldum bir gülüşüne
D ünya duymasın
A şkından uçuyorum
R üzgar durmasın
O nsuz hiç uyumuyorum
R üyamdan çıkmasın
T anımam senin gibisini
A klım hep sende kalsın
Ç ünkü sonsuz aşkımsın...Serdarım Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 22.07.09 22:29
S ana ait bu yüreğim E ller anlamasın R azı oldum bir gülüşüne D ünya duymasın A şkından uçuyorum R üzgar durmasın O nsuz hiç uyumuyorum R üyamdan çıkmasın T anımam senin gibisini A klım hep sende kalsın Ç ünkü sonsuz aşkımsın...Serdarım
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 22.07.09 22:54
ßu en qüzeL iLeti ßenim demek oLuyo qaLißa
Aşk bitti ♥
qamzéLimmm Yeni Üye
Kayıt tarihi: 06/07/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 3 Yaş: 18 Nerden: ankaRa Hobileri: SeRdaR...xD Lakap: SéRdaRkoLiqq.. Kişisel ileti: S ana ait bu yüreğim
E ller anlamasın
R azı oldum bir gülüşüne
D ünya duymasın
A şkından uçuyorum
R üzgar durmasın
O nsuz hiç uyumuyorum
R üyamdan çıkmasın
T anımam senin gibisini
A klım hep sende kalsın
Ç ünkü sonsuz aşkımsın...Serdarım Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 22.07.09 23:01
ewd abLa xD
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 22.07.09 23:16
Kişisel ileti : I-IaYaT aCıyLa DoLu $éNdé Gö2éCéK$iN ßuNu
unuttumgidenleri oyum sana
pink_qirL Özel Üye
Kayıt tarihi: 23/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1812 Yaş: 21 Nerden: Bolu Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak... Lakap: DamLa Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color] Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 30.07.09 16:01
tabiki yaz yağmurunun.....her zamanki gibi süpeeeer.1 numara
YaZYaGmUrU
Konu: Geri: En Güzel Kişisel İleti Kimin ? [Anket] 05.08.09 12:54
1@UR demiş ki:
umay
1@UR demiş ki:
Kişisel ileti : I-IaYaT aCıyLa DoLu $éNdé Gö2éCéK$iN ßuNu