Kı$ GüNé$i

Hobileri: ..Sevmek ve Onun tarafından seviLmek..
Lakap: bAşAk_VoLkAn
Kişisel ileti: séVdan bir até$ oLdu béndé,,,gönLüm bir déLi co$tu sénLé...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: BAYANLAR DİKKAT!!! 01.09.08 19:49 | |
| UZAK DURULMASI ŞİDDETLE ÖNERİLEN ERKEKLER...
Hava da oldukça soğuk evime gidelim mi? (vur tekmeyi öyle kaç)
*Film oldukça sıkıcı, yerimi de beğenmedim kolumu şöyle atayım, arkalara doğru gitsek mi? (filmi bitir, olduğun yerden kımıldama, film bitince tanımıyormuş gibi çek git)
*Evlenmek mi neden biz böyle de mutlu değil miyiz? (tek kelime bile etme, ayrıl)
*Saçmalama, o eski bir arkadaş üstelik elini falan da tutmuyordum (ayrıl)
*Benden izin almadan nasıl bakkala gidersin (bakkala git, telefon aç işte böyle giderim de ve telefonu suratına kapat)
*İlk buluşmada daha önce hayatımda çok kadın oldu ama sen farklısın gibi sözde hava atma ve etkileme amaçlı cümleler kuruyorsa (eminim bendeki sayı daha fazladır de, gıcık olsun öyle ayrıl)
*Sizin orası çok uzak yaa kim gelecek, sen bu tarafa gelsen olmaz mı? (geliyorum de ve asla gitme)
*Erkek:Arkadaşlarla sinemaya gideceğiz Kız:aaa ne güzel bende sizle gelebilir miyim canım? Erkek: Ne münasebet otur oturduğun yerde (daha ne bekliyosun, ayrıl)
*Aloo, nerdesin iki saattir çalıyo telefon. haa serap mı yanında ver bakiim doorumu söylüyosun (güvensizlik mi? aslaaa hemen ayrıl)
*Ben hiç evlenmeyi düşünmedim, düşünmüyorum (onu kaderiyle başbaşa bırak)
*Bugun beni eski kiz arkadasim aradi benimle bulusmak istedi. ( gule guleeee)
*Ben anneme cok duskunum, evlenecegim kiz annemle cok iyi anlasmali. (annenesiyle mutluluklar dile ve kosar adimlarla kac)
*Hayatim ya hangi devirde yasiyoruz hala boyle seyleri mi dusunuyorsun rahat ol. (saaapppıııkkk diye bir ciglik at tokati yapistir suratina,basini belaya sok ve kac)
*Ya askim arkadaslarin neden geldi ben seninle yalniz kalmak istiyordum. (arkadaslar kalkin bu herif sizi istemiyor diye bagir ve oyle git )
*Ben erkek adamim oyle kafana gore istedigin heryere gidemez ve benim begenmedigim insanlarla gezemezsin. (elinde ne varsa kafasinda parcala ole birak)
*Tam burda gecen ay eski kiz arkadasimla dolasiyordum olaya bak ya simdi de seninle. (ciddimisin? bende gecen hafta benim eskisiyle tam burda öpusuyordum de,sinir olsun öyle birak)
*Ben erkegim yaparim. ( ya bunu bastan soyleseydin ya hay Allah benim yaptiklarimi ne yapcaz simdi de ve taksi durdur)
*Eger sana en ufak bir yalan soylemisse. (oldur!!! parcala!!!! yak!!!! kulu bile kalmasin yeryuzunde )
*He bide eger nasil olsa evlenmicez mi derse... (ahada yalancinin Allah'i odur iste kizim hiç durma firla git)   |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |
sewqinehri Yeni Üye

Hobileri: müziq dinlemek
Lakap: yoqqqq
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BAYANLAR DİKKAT!!! 18.11.08 17:17 | |
| ayyyy süperler yaaaa paylaşım için teşekkürlerrrr |
|
|Miss|RoCk|2008| Aktif Üye

Hobileri: RoCk
Lakap: RoCk|Meltem
Kişisel ileti: bİR gÜN hErkeZ RoCk cu OlucAk xD
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BAYANLAR DİKKAT!!! 19.11.08 18:36 | |
| yha şimdi bişi sölücem okadar kolay değil yapmak bunları =) |
|
BxE Yeni Üye

Hobileri: müzik
Lakap: sazcı
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BAYANLAR DİKKAT!!! 09.12.08 17:19 | |
|  :D:Dkızlar  :D:D |
|
melisa Katılımcı Üye

Hobileri: gezmek kıtap okumak yuzmek
Lakap: meloş
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BAYANLAR DİKKAT!!! 31.07.10 12:25 | |
| *Benden izin almadan nasıl bakkala gidersin (bakkala git, telefon aç işte böyle giderim de ve telefonu suratına kapat) hahahhaah |
|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | |