sensitive_life Üye

Hobileri: müzik dinlemek, şiir yazmak,
Lakap: jessica
Kişisel ileti: bana bir efsane ismi söylermisin????
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Evanescience Şarkı sözleri 19.08.08 14:38 | |
| Going Under Now i will tell you what i've done for you 50 thousand tears i've cried Screaming deceiving and bleeding for you And you still won't hear me Don't want your hand this time i'll save myself Maybe i'll wake up for once Not tormented daily defeated by you Just when i thought i'd reached the bottom I'm dying again
I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through I'm going under
Blurring and stirring the truth and the lies So i don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So i can't trust myself anymore I'm dying again
I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through
So go on and scream Scream at me i'm so far away I won't be broken again I've got to breathe i can't keep going under
Dibe İniyorum Şimdi sana senin için ne yaptığımı anlatacağım 50 bin gözyaşı döktüm Senin için bağırarak aldatarak ve kanayarak Ve sen hala beni duymuyorsun Dibe iniyorum Bu kez ellerini istemiyorum, kendi kendimi kurtaracağım Belki bir kez uyanacağım Senin tarafından acı çektirilmemiş ve her gün yenilmemiş olarak Tam dibe varmış olduğumu düşündüğüm sırada Yine dalıyorum
Dibe iniyorum Sende boğuluyorum Sonsuza dek düşüyorum Harekete geçmeliyim Dibe iniyorum
Bulandırıyor ve karıştırıyorum doğruyu ve yalanı Bu yüzden neyin gerçek olduğunu bilmiyorum Bu yüzden neyin gerçek neyin gerçek olmadığını bilmiyorum Kafamdaki düşünceleri her zaman karıştırıyorum Bu yüzden artık kendime güvenemiyorum Yine dalıyorum
Devam et ve bağır Bağır bana çok uzaklardan Tekrar kırılmayacağım Nefes almalıyım dibe inmeye devam edemem Yine dalıyorum |
|
sensitive_life Üye

Hobileri: müzik dinlemek, şiir yazmak,
Lakap: jessica
Kişisel ileti: bana bir efsane ismi söylermisin????
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Evanescience Şarkı sözleri 19.08.08 14:56 | |
| Bring Me To Life
How can you see into my eyes like open doors, Leading you down into my core, where i've become so numb. Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold, Until you find it there and lead it back home.
Wake me up inside, Wake me up inside, Call my name and save me from the dark. Bid my blood to run, Before i come undone. Save me from the nothing i've become.
Now that i know what i'm without, You can't just leave me. Breathe into me and make me real. Bring me to life.
Wake me up inside, Wake me up inside, Call my name and save me from the dark. Bid my blood to run, Before i come undone. Save me from the nothing i've become. Bring me to life.
Frozen inside without your touch, Without your love, darling, Only you are the life among the dead.
Wake me up inside, Wake me up inside, Call my name and save me from the dark. Bid my blood to run, Before i come undone. Save me from the nothing i've become. |
|
mcc

Hobileri: basketbol oynamak,masa tenisi oynamak,müsik dinlemek..
Lakap: shezofren
Kişisel ileti: hayattaqi en güzel $eyin çocuq olmaq oldugunu bile bile ,, neden sorarlar qi ,, ' büyüyünce ne olacaqsn ' diye . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Evanescience Şarkı sözleri 28.07.09 16:07 | |
| Bring Me To Life bu çok hoss ya..  |
|