Kı$ GüNé$i

Hobileri: ..Sevmek ve Onun tarafından seviLmek..
Lakap: bAşAk_VoLkAn
Kişisel ileti: séVdan bir até$ oLdu béndé,,,gönLüm bir déLi co$tu sénLé...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 26.06.08 15:08 | |
|
| Temmuz Ayının üyesi KÜHEYLAN yani BURAK arkadaşımıza önceLikLe teşekkür ediyorum.Biz onu tanımaktan doLayı çok mutLu oLduk diLeriz sizde röportajı okurken eğLenir,keyif aLır ve daha sonra ki ayLarda ayın üyesi seçiLebiLmek için azcık çaba gösterirsiniz (yane daha çok konu,daha çok katıLım,daha çok onLıne annarsınız ya )kendim için bişey istiyosam namerdim :hıh: neyse şaka bi yane hepinize ii okumaLar...birLikte birkez daha tanıyaLım sagapo kajmer hayranı bu yakışıkLıyı...
| 1- Adınız?
Burak 2- Nick'iniz ? Küheylan 3- Niye bu nick..? Sagopa Kajmer Hayranıyım Küheylanda Onun İsimlerinden Biri 4- Nereden katılıyorsunuz?
Bursa'dan 5- Tam Tamına dogum tarihiniz (gg/aa/yy) olmaz yaşım ortaya cıkacak :p 08.02.1990(söyle söyle çıtır yafrı) 6- En sevdiğiniz renk?
Turuncu nereye baksam onu goruyom :p bide yeşil(sen seversinde ben röportajın yazılarını o renk yapmam mı beyaa ) 7- En sevdiğiniz şarkı ve nedeni?
Sagopa - Sansür Perdesi cok Anlamlı Sözler Varda Ondan
8- Ne tür müzik dinlersiniz? Her Tür Dinlerim Ama Sagopa Agırlıklı 9- Hobileriniz nedir ? Sevdiklerimle Aktivitede Bulunmak(benle yane ) 10- Ya Fobileriniz ?
Birinin Cıplak Ayagının Benim Tenime Degmesine Dayanamam(bunu öğrendiğim iyi oldu )
11- Hangi spor dallarıyla ilgileniyorsunuz ?
Futbol 12- Tuttuğunuz takım? BJK 13- Bir dilek hakkın olsaydı ne dilerdin? İnsanlıktaki Bütün Kötü Duyguların Yok olmasını (ya amma sıktın he kız isterim demioda ) 14- Yaz Yağmuru Foruma nasıl üye oldunuz ?
Kış Güneşi Yafrimin Oldugu Yere Kosuverdim (benim peşimi bıragh )
15- Burda sizde özel yeri olan üyeler varmı?
Var Tabiki Ama Bende Kalsın İsimleri(ah canım utanıyoda söyliyemiyo adımı )
16- Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi?
Her Yere Taklıyorum En Cok Geyik Cafe Galiba (heryerde fink atoyısun maşallah ) 17- Yaz yağmuru forum üyesi olarak yönetimi nasıl buluyorsunuz? Sıcakkanlı Cana Yakın ve Başarılı (hep benden bahsetmiş :şarkı: ayıp nan öbür yöneticilere ayıp oldu bak şimdi )18- Burası size neler kazandırdı/neler kaybettirdi? bos zamanımdan fazla bişi kaybettırmedı, Guzel Dostluklar Ve Bol kahkalı Saatler Kazandırdı 19- Forumda en iyi anlaştıkların kimler? kış güneşi,Şeker Küpü, Akrep,rockmeltem20- Forumda anlaşamadıkların kimler?
genelde herkezle iyi gecinirim burdada anlasamadıgım birinin oldugunu dusunmuyorum ben
21- Forumda asla unutamadıgın bir anını bizimle paylaşırmısın? cok büyük bir anım olmadı malesef 22- Bu siteyi tavsiye ettiğin birisi/birileri varmı ?kimlerdir ..? arkadaşlarım varda pek forumlara takılmayı sevmıyolar o yuzden gelmıyorlar23- Şu an ruhunun olmak istediği yer?
ikizinin yeri tabi bulursa
24- Yaptığınız en büyük çılgınlık? cok büyük cılgınlıklarım yoktur ama bi keresinde daga mangal yapmaya gıtmıstık bız cok zekı oldugumuzdan yoldan ınmeyelım macera arıyalım dedik ve dagda 4 ü erkek 10 kişi kaybolduk bıde yagmur yagdı heryer camur oldu unutulmaz bi gundu
25- Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz?
uyuz kendimce espirili,dürüst,insanlık degerlerini kaybetmemiş bir insanım
26- En beğendiğiniz huyunuz? her huyumu seviyorum ben(yalan söyliyen alttaki soruya sevmediği huyunu söylesin mi )27- Şu yönümü hiç sevmiyorum dediğin oldumu...olduysa açıklarmısın? sevgilimi kıskanma huyumu aşık oldugum kişiyi herkezden kıskanıyorum bu pek guzel bişi degil 28- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? komedi dükkanı,anında görüntü show,lost,cok guzel hareketler bunlar,kurtlar vadisi29- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? En Çok Ailem Gelir Tabiki sonrasında Canımı Feda Edebilcegim Dostlarım var
30- Hayvanları sever misin? Evde hayvan besliyor musunuz? Cok Severim Evimde 11 senedir Köpek Besliyorum (evet bi ara kayboldu hepimiz çok üzüldük vala :üsgün: )31- Sence aşkın tanımı..? Yaşanılan En Büyük Mutluluk Cekilen En Büyük Acı(güzel cevaptı ) 32- Aşk ve sevgi arasındaki fark? Sevgi Kalıcı ama Aşk Geçici Fakat Aşk Daha Büyük Bir Duygudur33- Aşk herşeyi afeder mi? Neden? Kişisine Göre Degişir Bence Affetmez Gurur, Onur Meselesi 
33- Mutlu olmak için yaptığınız özel bir şey var mı? Dostlarımla Muhabbet Etmek Yeterli Benim İcin34- Yapılan bir hatadan/yaLandan dolayı görüsmeyi kestiğiniz insanlar oldumu?
Hayır Olmadı Kinci Bir İnsan Degilim Hataları Affederim Ama Hata Büyükse Bi Daha O Samimiyeti Bulamaz İnsanlar
36- Bana kendini anlatabilirmisin ? İşin,ailen ? Nasıl birisin mesela.. Nelerde çıldırırsın.. Nelerde yumuşarsın ? Kendimle Barışık Biriyim , İşim Öss Sonucunu Beklemek  İftira Atılmasına Cıldırırım,Herseye Yumusarım ya (:
37- Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir? En Basta Sadakatli Ve Dürüst olmasını, Sonra Beni Gerçekten Sevebilmeli Tabi Bende Onu Sevicegim Çıt Kırıldım Olmaması Lazım ESpiri Anlayısı Olmalı Cok Sey İstemedim Galiba (yokta aynı beni tarfi etmişin )38- Peki kendinle gurur duyduğun bi olay yaşadın mı hayatında? Aslında Ben Kendimle Hep Gurur Duyarım Ama Büyük Bir Olay Yaşamadım Hiç Tanımadıgım İnsanlar Benden Yardım İstediklerinde Acelem Olsa Bile Yardım Ederim 39- Çocukken büyüdügünde ne olmayı hayal ederdin? Büyük Bir Futbolcu Olmak Bu Pcyi Almasaydık Simdi Olmuştum Bence Cok Yeteneklıydım(havalı şey :hıh: ) 40- Yaptığın en büyük yanlışın, pişmanlığın nedir? Hiç Büyük Bir Pişmanlıgım Yok Ne Maraton Bir Hayatım Var Benim Ya 41- Hayal kurarmısın gerçekçi misin ? Cok Hayal Kurarım,Hayal Gücüm Kuvvetlidir Ama Yerine Görede Gerçekciyim 42- En büyük hayalin? Çok Büyük Hayallerim Yok Güzel Bİr Üniye Girmek Gibi Kücük Hayaller Peşinde Koşuyorum Belkide Bu Yüzden Mutluyumdur43- Bundan on yıl sonrasında nerede, neler yapıyor olursun? Bu Soruyu Bilicek Olursam Kesin Falcı Olurum hehe(ay ay espiri yapıp kendide gülermiş vay anam vay )
44- İnandığın şeyin sonuna kadar gidermisin sabırlımısındır? İnandıgım Sey Bana İhanet Etmedikce Sonuna Kadar Giderim Fazlasıyla Sabırlıyım45- Bu forum ve üyeler hakkında söylemek istediğin özel bir şey ya da bir rican var mı ? Başak Reportaj Karşılıgında Verdigin Sözü Cabuk Tut Vakit Geciyor hehehe Hepinizi Cok Seviyorum Arkadaşlar Sizi Sıkmadım Umarım..(millet ne söz vermiştim biliyomusunuz temmuz ayının sonunda bu sırrı açıklayacağım bekleyin anacığum :king: )
| |
| 
Umarım röportajımızı beğenmişsinizdir gelecek ay yepyeni bir üyeyle karşınızda olma dileğiyle,,,iyi paylaşımlar...

ve burakcım bize zaman ayırıp soruları içten ve uzun uzun cevapladığın için çok teşekkür ederim.seni seviyoruz
|
  |
|
küheylan

Hobileri: Milleti Uyuz Etmek :P
Lakap: uyuz/Uyuzum :)
Kişisel ileti: AKLIM... KeNdine MezaR KazabiLceqin KadaR DeRin !
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 11:09 | |
| yafri digerleri gibi olmadı bu reportaj sevmedım ya ömle reportaj olursa böle olur hıh.. beceriksiz :p
bu arada bütün reportajda bana asılmıssın bütün forum fark etti :p |
|
=LoLiPoP= Aktif Üye

Zodyak: 
Kişisel ileti: Hayat boş...Benle coş...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 11:27 | |
| cok komik oLmus tşkLer keşke bnde oLsam hele kahverengiyle yazıLan yerLer ayrı bi komik:) |
|
YaZYaGmUrU

Kişisel ileti: . . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 15:27 | |
| |
|
RebeL Foruma Isınan Üye

Hobileri: Net, edebiyat, müzik, Resim, Gezmekk x)
Lakap: meLoŞş (=
Kişisel ileti: kendimize hüzünLer icat ettik...
Ruh Hali: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 16:18 | |
| 26- En beğendiğiniz huyunuz? her huyumu seviyorum ben(yalan söyliyen alttaki soruya sevmediği huyunu söylesin mi ) 27- Şu yönümü hiç sevmiyorum dediğin oldumu...olduysa açıklarmısın? sevgilimi kıskanma huyumu aşık oldugum kişiyi herkezden kıskanıyorum bu pek guzel bişi degil bu bölüm çok gzldi 
başak abLa parantez içlerini çok gzl yazmıssn 
seni tanımakta zevkti küleyhan |
|
küheylan

Hobileri: Milleti Uyuz Etmek :P
Lakap: uyuz/Uyuzum :)
Kişisel ileti: AKLIM... KeNdine MezaR KazabiLceqin KadaR DeRin !
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 16:37 | |
| *Ecem* sagol yafrim komiktir dogru diyosun 
YaZYaGmUrU evet ya pek bir cabuk geçti
RebeL hehe o aklıma gelmemiş yazarken ne bılem tek sevmedigim huyum o hem basak hanım nıye aynı soruyu 2 kere soruyonuz hıh ..
En son küheylan tarafından 01.07.08 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 16:44 | |
| güzel çalışma olmuş emeğinize sağlık. Soru cvp oluşu pek sıcak durmamış ama neyse  |
|
=LoLiPoP= Aktif Üye

Zodyak: 
Kişisel ileti: Hayat boş...Benle coş...
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 19:01 | |
| Bence süper yani aslında röportaj sadece ayın üyeleriyle yapılmasa isteyen üyelerle de yapılsa:) Basak abla bana bu kadar komik birşey hazırlayacaksa 1.benim valla hiiiç mi hiiiç anlamam:) |
|
By Emrex Süper Star

Hobileri: Forum - Müzik
Lakap: By Emrex
Kişisel ileti: Aklında Bulunsun Sevgilim; Sen Beni Kandırmadın, Ben Sadece İnanmayı Seçtim . .
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 01.07.08 21:37 | |
| cewapların çok güzel bu arada hayırlı olsun |
|
KaSweT Aktif Üye

Hobileri: Kavga çkarmak xD
Lakap: cadı =/
Kişisel ileti: Ben acıyı tattım, kanına karıştım..
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: Temmuz Ayının Üyesi KüheyLan iLe yapıLan Röportaj 02.07.08 18:40 | |
| güzeL bi röportaJ oLmş yapımda ve yayında emeği geçen herkese tşkler  |
|