Sitemizin Tüm Bölümlerine Moderatör Alınacaktır. Moderator olmak isteyenler mod olmak istedikleri bölümü yazarlarsa Yönetim inceliyerek gerekli şartları görürse atanırlar.
NOT: Online sürenize göre değerlendirme yapılacaktır.
Aşk bitti ♥
En son YaZYaGmUrU tarafından 17.06.08 14:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
StiLoO Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 24/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1408 Yaş: 26 Nerden: iStanBuL Hobileri: ---- Lakap: İSaaC Kişisel ileti: ......... Ruh Hali: Takım:
Kayıt tarihi: 09/05/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 512 Yaş: 27 Nerden: İST Hobileri: yok...hobisizim ben Lakap: AğLaYaN pAlYaÇo Kişisel ileti: SeN bANa bİ AdIm GeL, BeN sAnA KoŞaYıM..! Ruh Hali: Takım:
Akrep Yönetimdeki DiqeR aRkaDaşLarLa Da KonuŞaLım ßenCe oLaßiLir
Aşk bitti ♥
AkReP
Kayıt tarihi: 09/05/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 512 Yaş: 27 Nerden: İST Hobileri: yok...hobisizim ben Lakap: AğLaYaN pAlYaÇo Kişisel ileti: SeN bANa bİ AdIm GeL, BeN sAnA KoŞaYıM..! Ruh Hali: Takım:
Kayıt tarihi: 15/07/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 155 Yaş: 20 Nerden: malatya Hobileri: müzik dinlemek çılgınlık yapmak Lakap: şirine Kişisel ileti: aşk için ölmeli aşk o zaman aşk Ruh Hali: Takım:
Konu: moderatörlük 21.07.08 14:33
bu sitenin bana verdiği güvene dayanarak moderatörlüğe adayım :şirin:
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Arkadaşlar yönetimde yeterince üyemiz mevcut, gereksinim halinde yada toplanıp ortak karar almamız durumunda,burdan aday olan arkadaşlarla irtibata geçeceğimizi belirtmek isteriz..
HEr aday bizi daha çok onurlandırmaktadır...Çünkü bu demek ki doğru yoldayız
=LoLiPoP= Aktif Üye
Kayıt tarihi: 01/07/08 Zodyak: Mesaj Sayısı: 524 Yaş: 16 Kişisel ileti: Hayat boş...Benle coş... Ruh Hali: Takım: