Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 23.06.10 22:13
Beni ben yapan en belirgin özelliğim aşırı dikkatli ve herşeye karşı aşırı ilgili oluşum (merak kötü bişe ama..)
YaZYaGmUrU
Kayıt tarihi: 17/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 7271 Yaş: 28 Kişisel ileti: . . . Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 24.06.10 12:01
Kızgınlığımı da, sevgimi de, aşkımı da, üzüntümü ya da sevincimi de hep uçlarda yaşıyorum. Beni ben yapan özelliklerden biri de bu sanırım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
Aşk bitti ♥
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 24.06.10 21:33
Ya hep ya hiç dion yani,oda iyimiş
YoL GeZeR Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 06/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1456 Yaş: 24 Nerden: İspanya Hobileri: Motor sporları Lakap: Etap Hayvanı... Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 24.06.10 21:46
Kafam estiğinde istediğim şeyleri yapabiliyor olmamda benim en belirgin özelliğim istediğim zaman istediğim şehirde olabiliyorum yada istediğim zaman gece klüplerine gidip eğlenebiliyor olabiliyorum hyat bi yandan da bana güzel
1@UR
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 25.06.10 10:11
YoL GeZeR demiş ki:
Kafam estiğinde istediğim şeyleri yapabiliyor olmamda benim en belirgin özelliğim istediğim zaman istediğim şehirde olabiliyorum yada istediğim zaman gece klüplerine gidip eğlenebiliyor olabiliyorum hyat bi yandan da bana güzel
Boşa Yolgezer demioz sana, bence Çokgezer yapalım ne dersin ?
YoL GeZeR Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 06/10/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1456 Yaş: 24 Nerden: İspanya Hobileri: Motor sporları Lakap: Etap Hayvanı... Kişisel ileti: Kerem bizi görse Aslı'yı terk ederdi, Mecnun intihar eder Leyla dul kalırdı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 25.06.10 19:48
yok ya ne geldiyse başıma çok gezmekten geldi az uslanmak gerek
deathroll Üye
Kayıt tarihi: 27/06/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 92 Yaş: 24 Nerden: Satanizimin kuytu köşelerindeki kuru kafalardan Hobileri: MeTalizim .Satanizim. Kafes Dövüşleri Katiller Lakap: Satanist Kişisel ileti: Bir hipokondriyak
Bir hipokondriyak
Bir paranoyak
Bir hipokondriyak
Bir hipokondriyak
Bir hipokondriyak
Bir paranoyak
Bir hipokondriyak
Bir hipokondriyak
Bir paranoyak
Bir paranoyak
Bir hipokondriyak
Bir hipokondriyak Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 06.07.10 19:09
Screamlarım Konser sahneleri
YoL GeZeR Yıldız Üye
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 10.07.10 23:22
Yaz kış kısa pantalon ve tişört giyiyor olmam
Sahra Yeni Üye
Kayıt tarihi: 22/03/11 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 23 Yaş: 20 Nerden: İstanbul Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 22.03.11 18:45
İyimser olmam..
musty Foruma Isınan Üye
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 933 Yaş: 21 Nerden: AnKaRa Hobileri: pc , basket ,kıtap Lakap: M!_!S+Y Kişisel ileti: Sadece Bana Bak Bana yalan Soyleyeceksen Once Gozlerımle Anlas Ancak Bu Komplo Benı Yıkabılır Dayandıgım Destekler Devrilir..... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Seni sen yapan en belirgin özelliğin ne ? 08.04.11 17:10
S e m a ~ demiş ki:
pink_qirL demiş ki:
neseli olmam herseye gülmem tabe ki kendimi cokkk sevmem
Kendini ßeqenmiŞ noLcak
Ayıptır Söylemesi i------>> Yarım kafiye Seviyorum sizi