1@UR

Hobileri: YOQ
Lakap: 10uR
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: BOSVER BENIMKINI 28.09.07 22:06 | |
| 2 adam Akmerkez de karilarini kaybetmis hararetle ariyorlarmis.Ortada kosusturup dururken birbirlerine carpmislar. Ne oluyor birader demeye kalmamis, birisi: Kardes kusura bakma karimi kaybettim de onu ariyorum demis. Digeri sende kusura bakma ama bende karimi ariyorum demis.
Adamlardan birinin aklina bir fikir gelmis ve demis ki: Arkadasim madem ikimizde karilarimizi ariyoruz, karilarimizin tipini birbirimize tarif edelim ve ayri ayri yerlerde aramaya baslayalim. Eger rastlarsak saat 4'te Mc Donalds 'in onune gitmesini soyleriz demis. Digeri tamam demis ve baslamis karisini tarif etmeye:
- Benim karim sarisi, mavi gozlu, 25 yasinda, 1.75 boyunda,60 kg, topuklu beyaz ayakkabi ve kirmizi mini etekli tek parca elbise giyiyor demis. Ve diger adama 'senin karin nasil biri?' diye sormus. Diger adam :
- Bosver abi yaaa benimkini biz beraberce seninkini arayalim...  [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> |
|
pink_qirL Özel Üye

Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak...
Lakap: DamLa
Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BOSVER BENIMKINI 22.10.07 22:42 | |
| HEHEHE COK KOMİKMİŞ TABE BEN ARANMAYAN ES OLSAYDIM KOCAMIN(ELBETTE BULURDUM BEN ONU)SACINI BASINI YOLARDIM  |
|
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BOSVER BENIMKINI 24.10.07 19:51 | |
| hihi sendne korkulur damla... |
|
pink_qirL Özel Üye

Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak...
Lakap: DamLa
Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color]
Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BOSVER BENIMKINI 05.11.07 21:41 | |
| gercekten korkulur benden  o yüzden damarıma basmamanız hayatınız açısından iyi olur  |
|
GöKYüZü Forum Tiryakisi

Ruh Hali: 
Takım: 
 | Konu: Geri: BOSVER BENIMKINI 06.11.07 0:01 | |
| iyi De AvriL Ne AlaKa  |
|
1@UR

Ruh Hali: 
Takım: