Kayıt tarihi: 01/02/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 478 Yaş: 20 Nerden: bursa Hobileri: yasardım ama sıqmaz qie Lakap: mırr mırrr Kişisel ileti: ßéN MévLana déiLim '''adam''' oLda qéL )) Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 07.08.08 19:32
Üzerinde zıplanarak tüm sinir yataktan cıkarılabilir mesela.. ama ben ranzanın üstünde yattıım için bu pek mümkün olmuo olsun siz denersiniz:)
umay Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 05/08/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1434 Yaş: 20 Nerden: aşk kırıntısı şehrinden Hobileri: müzik,derss..... Lakap: NéFréT!wS!N !sT@NBUL Kişisel ileti: [c=47]Ben mi nasılım? Anlatılmaz yaşanırım,her isteyen yasayamaz,yaşayanda unutamaz...Benim olan bana kalır gerisi yol alır!![/c] Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 09.08.08 12:58
Yatakta en güzel şey sabah uyumuş numarası yapıp ekmek almaya kardeşimi göndermeleri , ders çalışmak , telefonla oynamak
zardanadam Katılımcı Üye
Kayıt tarihi: 12/02/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 173 Yaş: 18 Nerden: CeHeNneT Kişisel ileti: Devrim gemisi hiç bi fırtınaya kapılıp batmaz çünkü o gemi çok DENİZ GEZMİŞ'tir. Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 14.02.10 19:55
yatakta sohbet etmek [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
guleysan
Kayıt tarihi: 29/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 582 Yaş: 23 Nerden: Almanya Hobileri: Yüzmek, Design Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 16.02.10 12:59
Onu uyurken seyretmek
Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın
gözlerim doldu bence en güzeli bu
Şahin oldum uçtum dağ başına Rüzgar oldum estim dağ taşına Serçelere sordum hep boşuna Senden evvel ölem Koyma beni böyle bir başına
BuZ_Mavisİ Üye
Kayıt tarihi: 16/12/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 128 Yaş: 23 Nerden: Bursa Hobileri: Silahlar (: Lakap: Savaş Tanrısı Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 16.02.10 15:04
Yatağın yüzünü gördüğüm yokki,gördümmü de zaten uyumakla pek uğraşmıyorum
|Miss|RoCk|2008| Aktif Üye
Kayıt tarihi: 11/06/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 638 Yaş: 23 Nerden: İzMiR Hobileri: RoCk Lakap: RoCk|Meltem Kişisel ileti: bİR gÜN hErkeZ RoCk cu OlucAk xD Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 05.03.10 15:06
Bence Yorumsuz
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 05.03.10 17:17
guleysan demiş ki:
Onu uyurken seyretmek
Sevgilinizin gözünü açacak hali yokken siz cin gibiyseniz, biraz oyalanın ve onun uykuya dalmasını bekleyin. Sonra da onu uyurken seyredin, sarılıp saçlarını okşayın, kulağına tatlı sözler fısıldayın. Sizi tam anlamıyla duymuyor olabilir, ama özellikle derin uykuya geçmediyse, bilinçaltında söylediklerinizi algıladığından emin olabilirsiniz. Uykunun erkeğinizin yüzüne verdiği masum ifadeyi görün ve büyük aşkınızı hem ona, hem de kendinize bir kez daha tekrarlayın
gözlerim doldu bence en güzeli bu
iyimiş
Yeşilboncuk
Kayıt tarihi: 22/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 139 Yaş: 18 Nerden: Osmangazi~BURSA Hobileri: .... Kişisel ileti: T.P.sinin K.D. si (: Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 05.03.10 23:09
Alıntı:
güzelmiş.. orda sevgilinizin yerine eşinizin olsa daha mantıklı gelirdi bana Ama malum genç nesil..
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 06.03.10 9:53
genç nesil diyene bak 16 yaşında hehe
Yeşilboncuk
Kayıt tarihi: 22/01/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 139 Yaş: 18 Nerden: Osmangazi~BURSA Hobileri: .... Kişisel ileti: T.P.sinin K.D. si (: Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: YaTakTa CinSeLLiK DıŞınDa Ne YaPıLıR ?? 06.03.10 11:02
olabilir.. yaşım küçük diye hislerimin, düşüncelerimin ve davranışlarımın da o yaşa uygun olması gerekmez