Kayıt tarihi: 19/02/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 333 Yaş: 24 Nerden: Bolu Hobileri: Müzik Lakap: ErHaN Kişisel ileti: BüTün KaPıLaR
KaPaLı OLsaDa SaNa
BiR YoLuNu BuLuP GeLiRiM
UsuLCa KıVrILıRıM YaNıNa... Ruh Hali: Takım:
Konu: TaKSiCi 17.03.08 11:47
Taksici Bir gün Bakirköy-Taksim dolmusuna binmistim. Aracın ön konsoluna harfli sticker'larla sunlar yazilmisti: TÜRK SOFÖRÜ EN IÇTEN DUYGULARIN INSANIDIR E, ne var ki bunda, demeyin; devamini okuyun: KEMAL ATATÜRK !!
StiLoO Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 24/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1408 Yaş: 26 Nerden: iStanBuL Hobileri: ---- Lakap: İSaaC Kişisel ileti: ......... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: TaKSiCi 19.03.08 21:29
EeEee ? hiÇ BiR anLaM ÇıKaRaMAdım Bu FıkRaMı ŞimDi ?
erhan_kurukan Aktif Üye
Kayıt tarihi: 19/02/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 333 Yaş: 24 Nerden: Bolu Hobileri: Müzik Lakap: ErHaN Kişisel ileti: BüTün KaPıLaR
KaPaLı OLsaDa SaNa
BiR YoLuNu BuLuP GeLiRiM
UsuLCa KıVrILıRıM YaNıNa... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: TaKSiCi 27.03.08 14:18
aslında bende bi anlam ifade etmedi bi arkadasım ekle dedı onun ıcın ekledım
StiLoO Yıldız Üye
Kayıt tarihi: 24/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1408 Yaş: 26 Nerden: iStanBuL Hobileri: ---- Lakap: İSaaC Kişisel ileti: ......... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: TaKSiCi 30.03.08 1:22
Hmm..ErHaN aRkaDaŞLaRının SözüNü FaZLa DinLeMe
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: TaKSiCi 01.04.08 16:01
StiLoO demiş ki:
Hmm..ErHaN aRkaDaŞLaRının SözüNü FaZLa DinLeMe
Bence gayet komik. Atatürk zamanında çok fazla şoför yoktu ki bu sözü sölesin
Köylü millettin efendisidir fln dediğini herkez biliyoda bu sözü olsa olsa kendi şöförüne iltifat olsun diye demiş olabilir ....
Gönlünden kopmuş eklemiş, fazla abartmıyon mu stilocuğum?? Ne sakıncası war arkadaşlarını dinlemesinin anlayamadım..