Konu: Geri: Sevdiginiz Erkeğe ne diye seslenirsiniz ... 24.09.07 10:30
ben kocacımm diorummmmm
$aKa yaPTımm waLLaaa
o bana bebi$im dio
bende ona biTanem HaYaTıM HeR$eiim diomm
zardanadam Katılımcı Üye
Kayıt tarihi: 12/02/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 173 Yaş: 18 Nerden: CeHeNneT Kişisel ileti: Devrim gemisi hiç bi fırtınaya kapılıp batmaz çünkü o gemi çok DENİZ GEZMİŞ'tir. Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sevdiginiz Erkeğe ne diye seslenirsiniz ... 14.02.10 23:37
biiişşiiimm! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
hayalperest Yeni Üye
Kayıt tarihi: 20/05/10 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6 Yaş: 19 Nerden: Bilgisayar dünyasından :) Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sevdiginiz Erkeğe ne diye seslenirsiniz ... 20.05.10 21:06
GöKYüZü demiş ki:
Aşkım Hoşuma qitmez Çok Sıradan qeLiyo VazqeÇilmezim Ya da kaLßim ya da HerŞeyim oLaßiLir meseLa...
evet şeker ya çok klasik gelir banada
canım faln işte
melisa Katılımcı Üye
Kayıt tarihi: 27/12/08 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 151 Yaş: 17 Nerden: ankara Hobileri: gezmek kıtap okumak yuzmek Lakap: meloş Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sevdiginiz Erkeğe ne diye seslenirsiniz ... 16.07.10 17:40
şu an demiyorum ama ileride NEFESİM demek hoşuma giderdi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
pink_qirL Özel Üye
Kayıt tarihi: 23/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 1812 Yaş: 21 Nerden: Bolu Hobileri: kitap okumak,müzik dinlemek,yüzmek,resim yapmak... Lakap: DamLa Kişisel ileti: [color=#ff1493]Yalanların çoğu bi gün gelir geçer .Gider batı doğu yönü kendi seçer .Bu gün çabuk giden yarın geri döner .İçimde gerçeğin yok .Hemen çekip giden yarın geri döner .Seninse döndüğün yok....color] Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sevdiginiz Erkeğe ne diye seslenirsiniz ... 26.07.10 19:30
uyuzum yada tatlım derim oda bebeğim yada hayatımın anlamı der
Damla Yeni Üye
Kayıt tarihi: 22/08/09 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 30 Yaş: 24 Nerden: Bakı ş. Hobileri: Mahnıya qulaq asmaq Lakap: Damla Kişisel ileti: Her şeyde bir az sen varsın..... Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: Sevdiginiz Erkeğe ne diye seslenirsiniz ... 04.11.10 10:08