ıllılı.ıl.lı.. Yaz Yağmuru Forum ..ıl.lı.ıllılı

.•° | www.Yazyagmuru.biz | www.Yazyagmuru.net © °•.

PortaLPortaL  AnasayfaAnasayfa  Son Gönderilen MesajlarSon Gönderilen Mesajlar  Üye ListesiÜye Listesi  AramaArama  GaleriGaleri  TakvimTakvim  SSSSSS  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 

vay şenol güneş vay ! :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
daisy_Güneş
Yeni Üye
Yeni Üye

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 29/11/07
Cinsiyet Cinsiyet: Kadın
Zodyak Zodyak: Yengeç At
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 42
Yaş Yaş: 21
Nerden Nerden: Adana
Lakap Lakap: Güneş

MesajKonu: vay şenol güneş vay ! :)   27.12.07 18:38

Bir gün Şenol Güneş ezilya milli takımı antrenörü Scolari ile karşılaşmış. - Hocam sen bu takımı nasıl seçtin de şampiyon oldunuz? demiş. - Çok kolay zekalarına göre seçiyorum. Bak mesela sana bir örnek vereyim demiş ve Ronaldo'yu çağırmış. - Ronaldo'ya oğlum söyle bakayım senin annenin ve babanın çocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir? Ronaldo biraz düşünmüş, "tabiiki ben oluyorum" demiş. Şenol Güneş bundan çok etkilenmiş. Türkiye'ye döner dönmez İlhan Mansız'ı çağırmış. - İlhan sana bir soru soracağım eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım, bil bakalım annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? İlhan biraz düşünmüş işin içinden çıkamamış, biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Hakan'ı bulmuş. - Hakan, annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir? Hakan cevap vermiş: Benim tabii ki, İlhan sevinçle Şenol Güneş'in yanına dönmüş: - Sorunun cevabını buldum hocam: Hakan'mış. Şenol Güneş köpürmüş: - Vay salak herif, Hakan olur mu hiç, doğru cevap Ronaldo idi!..

bounce bounce

ExCuSy
Foruma Isınan Üye
Foruma Isınan Üye

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 24/12/07
Cinsiyet Cinsiyet: Erkek
Zodyak Zodyak: Kova Kedi
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 834
Yaş Yaş: 24
Nerden Nerden: Aksaray
Hobileri Hobileri: Gezmek :)
Lakap Lakap: AvaRa
Ruh Hali Ruh Hali:
Takım Takım:

MesajKonu: Geri: vay şenol güneş vay ! :)   27.12.07 18:43

Şenol daSalak İlhanda Very Happy Bunu Okumustum ben Daha Önce Ama Okumayan Arkadaslarımıs İcin Güshel Bi paylasım
http://www.yazyagmuru.biz
daisy_Güneş
Yeni Üye
Yeni Üye

Kayıt tarihi Kayıt tarihi: 29/11/07
Cinsiyet Cinsiyet: Kadın
Zodyak Zodyak: Yengeç At
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı: 42
Yaş Yaş: 21
Nerden Nerden: Adana
Lakap Lakap: Güneş

MesajKonu: Geri: vay şenol güneş vay ! :)   27.12.07 18:54