Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Mesaj Sayısı: 2627 Ruh Hali: Takım:
Konu: KLip Denizi @~ TIKLA İNDİR 14.12.07 14:39
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> BENDENİZ-TURNAYI GÖZÜNDEN VURDUM [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> PETEK DİNÇÖZ-BEN BİR ŞARKIYIM [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> YONCALODİ-SANA BİŞEY OLMASIN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> AYNA-GİTTİĞİN YAĞMURLA GEL [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> BURAK KUT-YAŞANDI BİTTİ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> CANDAN ERÇETİN-GAMSIZ HAYAT [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> CANDAN ERÇETİN-UMRUMDA DEĞİL [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> ÇELİK-ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> ÇOŞKUN SABAH-HABERİN VARMI [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> DENİZ SEKİ-KOP GEL GÜNAHLARINDAN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> METİN ÖZÜLKÜ-SENİNLE OLMAK VAR YA [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> MUSTAFA SANDAL-HATIRLA BENİ [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> PETEK DİNÇÖZ-SEN DEĞMEZSİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> PINAR AYLİN&GMİCHEAL-DON'T WAİT ME [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> RAFET EL ROMAN-AFFETMEM [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> RAFET EL ROMAN-SENİ SEVİYORUM [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> RAFET EL ROMAN-SORMA NEDEN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> SERTAB ERENER&VOİCE MAN-ZOR KADIN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> SİBEL GÜRSOY-AŞIK DEĞİLSİN [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> YENİ TÜRKÜ-BANA BİR MASAL ANLAT BABA [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Herkese iyi seyirler
1@UR
Kayıt tarihi: 19/09/07 Cinsiyet: Zodyak: Mesaj Sayısı: 6793 Yaş: 30 Nerden: YıKıK KeNtLi Hobileri: YOQ Lakap: 10uR Ruh Hali: Takım:
Konu: Geri: KLip Denizi @~ TIKLA İNDİR 24.12.07 23:36